Tilbud

Herre|Dame Hestra Ergo Grip Active Oliven (Dark Forest | Naturel Brown) | Handsker

DKK 1206.66 DKK 581.36

Velsiddende Outdoor- og langrendshandske Hestra Ergo Grip er et par ekstra velsiddende outdoor og langrendshandsker. Handskerne er ideelle til friluftsture, hvor du skal hugge brænde, rode med bål og gryder og derfor har brug for et par slidstær…

Varenummer: YRR14.CV614244 Kategorier: , , , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Velsiddende Outdoor- og langrendshandske
Hestra Ergo Grip er et par ekstra velsiddende outdoor og langrendshandsker.
Handskerne er ideelle til friluftsture, hvor du skal hugge brænde, rode med bål og gryder og derfor har brug for et par slidstærke handsker, der sidder supergodt, og giver godt greb og fingerfornemmelse.
Samtidig er Ergo Grip også et godt valg til langrendsbrug, da den vindtætte håndryg beskytter godt mod kold vinterluft.
Handsken er syet i Ergo Grip konstruktionen, der giver en fantastik pasform i kraft af de formsyede fingre, der følger hånden og fingrenes naturlige form i afslappet tilstand. Dette sikrer både et optimalt greb og en super pasform, hvor handsken nærmest smyger sig til hånden.
Materialevalget er slidstærkt gedeskind i håndfladen og på de mest udsatte slidpunkter på fingerspidser og tommel. Derudover er handsken ekstra forstærket på siden af pegefingeren, hvor der er mest slid i brug.
Håndryggen er i vindtæt og åndbart GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Breeze.
Indvendigt har handsken et tynd og behageligt for i børstet polyester, der giver en blød og behagelig fornemmelse mod hånden.
Handsken spændes effektivt om håndleddet med en kraftigt trinløs velcrostrop, der giver dig mulighed for at tilpasse handsken perfekt.
Der er mulighed for at montere Hestra ”handcuffs” på Ergo Grip, så du ikke skal lægge handsken fra dig, når du kortvarigt tager den af, men blot kan lade den hænge frit fra håndleddet. Handcuffs tilkøbes separat.
Detaljer:
PFC-fri
Yderstof: GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Breeze.
Håndflade: Imprægneret gedeskind
Lining: børstet polyester
Kraftig læderstrop med velcro lukker til håndled
Mulighed for montering af Hestra Handcuffs (købes separat)
Farve: Oliven (Dark forest / Naturel brown)
Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering
Når du køber et par så lækre handsker som Hestra Ergo Grip, bør du passe på dem. Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere. Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker. Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Hestra Ergo Grip Active Oliven (Dark Forest | Naturel Brown) | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: