Tilbud

Herre|Dame Hestra CZone Contact Pick Up handske | Handsker

DKK 822.02 DKK 439.40

Velsiddende og vandtætte handsker til allround brug Hestra CZone Contact Pick Up er en del af Hestras Outdoor kollektion og en ægte …

Varenummer: YRR14.CV614251 Kategorier: , , , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Velsiddende og vandtætte handsker til allround brug
Hestra CZone Contact Pick Up er en del af Hestras Outdoor kollektion og en ægte allround handske, som du vil have glæde af til alle former for friluftsliv i vinterhalvåret, hvor du har beskytte hænderne mod vind og regn og er også handsken du smider ned i rygsækken til sommerens vandreture i bjergrigt terræn, hvor vejret kan skifte fra høj sol til regn og kulde på et øjeblik.
CZone er også et god bud på en let skihandske til slutningen på skisæsonen, hvor det ikke længere er rigtigt koldt, men du stadig har brug for at beskytte hænderne mod kold fartvind og våd og grov sne.
CZone Pick Up fungerer også godt til det meste hverdagsbrug i en dansk vinter, hvor hænder og fingre skal beskyttes mod kold regn og vind, men hvor du gerne vil have et godt greb om cykelstyret eller koppen med morgenkaffen, når du pendler til og fra jobbet…
Gennemarbejdet og gode materialer
Handsken er i let, blødt og strækbart materiale, der giver dig en handske, der sidder tæt om hånden og samtidig giver dig god bevægelsesfrihed. Handsken er forstærket på håndflade og fingerspidser med silikone print, der giver et ekstra godt greb om både cykelstyr og økseskaft…
Handsken er forsynet med vandtæt / åndende CZone membran, der godt og effektivt beskytter hænder og fingre mod elementerne.
Indvendigt sikre en blød og lun fleeceforing for superkomfort og en behagelig fornemmelse mod huden.
Andre detaljer, der er værd at bemærke, er de touchscreen kompatible fingerspidser, der giver dig mulighed for at betjene telefonen uden at få kolde fingre og den lille trækstrop i læder, der gør det nemmere at trække handskerne af og på.
Alt i alt er Hestra CZone Contact Pick Up et par suveræne allround handsker og hvis du kunne vil have et handsker til både friluftsliv og hverdagsbrug er Pick Up et af markedets bedste bud.
Detaljer:
Allround handske til hverdag- og friluftsbrug
Vandtæt og åndbar CZone membran holder hænder og fingre tørre
Blødt og fleksibelt materiale, der giver god bevægelsesfrihed til fingrene
Blød fleeceforing
Skridsikker forstærkning i håndfladen, der giver et godt og sikkert greb
Elastisk lukning ved håndleddet
Kan bruges til betjening af Touch Screen
Materiale:
Ydermateriale: Hestra Polyamid – blødt og fleksibelt
Håndflade: Clarino
Membran: Czone – vandtæt / åndende
Foring: Microfleece

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Hestra CZone Contact Pick Up handske | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: