Tilbud

Herre|Dame Hestra Czone Contact handske Sort (Black) | Handsker

DKK 713.86 DKK 331.24

Velsiddende og vandtæt allround handske – perfekt dansk efterår og vinter Hestra CZone Contact allround outdoorhandske, der er perfekt til et typisk vådt og gråt dansk vinterha…

Varenummer: YRR14.CV614252 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Velsiddende og vandtæt allround handske – perfekt dansk efterår og vinter
Hestra CZone Contact allround outdoorhandske, der er perfekt til et typisk vådt og gråt dansk vinterhalvår, hvor du har brug for, at beskytter hænder og fingre mod kold vind og uventet regn, både når du pendler til jobbet og er på tur i weekenden.
CZone Contact er i den gode og velsiddende pasform, der kendetegner alle Hestras handsker. Ydermaterialet er 4-vejs strækbart Flextron softshell, der giver mulighed for at lave en handske, der både sidder tæt til og giver dig en god fingerfornemmelse, når du arbejder udenfor eller er afsted på cyklen og skal bruge gear og bremser. Handskerne er forstærket i håndfladen og har desuden silikone belægning på fingerspidser og i håndfladen, hvilket giver et ekstra godt greb om et glat økseskaft eller cykelstyret.
Handsken har indvendig vandtæt CZone membran, så hænder og fingre er godt beskyttet mod kold vinterregn og slud. Den har et tyndt fleecefor, der gør det blødt og behageligt at stikke i den.
CZone er forsynet med håndledsmanchet i neopren, der holder den godt på plads og reflekterende Hestra logo på håndryggen, giver øget synlighed, hvis du f.eks. cykler i vintermørket.
Alt i alt er Hestra CZone en lækker og funktionel handske, der er et supervalg til et aktivt vinterhalvår i Danmark med masser af udendørsaktiviteter.
Detaljer:
Ydermateriale: Hestra Flextron softshell 4-vejs strækbart
Forstærkning i håndfladen
Vandtæt / åndende CZone membran
For: Polyesterfleece
Silikoneribber på fingerspidser og i håndfladen
Refleks-logo på håndryggen
Neopren manchet
Farve: Sort (Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Hestra Czone Contact handske Sort (Black) | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: