Tilbud

Herre|Dame Hestra Army Leather Heli Ski skihandske Sort Og Hvid | Handsker

DKK 1321.58 DKK 581.36

Bliv godt klædt på til skiferien Army Leather er indbegrebet af Hestra og er med sine mange detaljer og funktioner den optimale handske, hvis du udfordrer dig selv og dit skiløb i offpisten, er af sted flere gange pr. sæson eller vil ha…

Varenummer: YRR14.CV614240 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Bliv godt klædt på til skiferien
Army Leather er indbegrebet af Hestra og er med sine mange detaljer og funktioner den optimale handske, hvis du udfordrer dig selv og dit skiløb i offpisten, er af sted flere gange pr. sæson eller vil have den bedste handske på markedet.
For at sikre et optimalt greb og pasform, er handsken i Eagle Grip konstruktion, hvor handsken er formsyet (bøjet let fremover) for at følge håndens naturlige krumning og giver et sikkert greb.
Handsken har ekstra længde, der går højt op på underarmen og fungerer som snelås, så der ikke kommer sne ind i hverken handske eller jakke uanset hvor meget puder, du kører i.
Håndflade, fingre og fingerspidser er lavet i imprægneret Army Leather gedeskind for at få optimal fiktion og sikre en ekstra høj slidstyrke.
Handsken har varmt, blødt og udtageligt Bemberg foer med højisolerende Quallofill/Fiberfill isolering. Og naturligvis er den kraftigt vandafvisende og helt vindtæt.
Hvis du undrer dig over funktionen af den ekstra læderstrop på pegefingeren er den til ophæng af handsken i den medfølgende karabinhage, når handsken skal tørre i løbet af natten.
Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering
Når du køber et par så lækre handsker som Hestras, bør du passe på dem.
Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere.
Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker.
Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker.
Bonusinfo:
Army Leather handsken består af 109 unikke dele, der standse ud – produktionstiden for et par handsker er 1½ time for en af Hestas erfarne handskemagere.
Detaljer:
PFC-fri
Klassisk skihandske med supergreb
Eagle Grip konstruktion
Snelås og velcrolukke
Karabinhage til ophæng, eller påspænding af handskerne på f.eks. rygsækken
”Håndjern” til sikring af handsken om håndledet
Farve: Sort og hvid

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Hestra Army Leather Heli Ski skihandske Sort Og Hvid | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: