Tilbud

Herre|Dame Hestra Army Leather Heli Ski 3-fingret skihandske | Handsker

DKK 1206.66 DKK 581.36

Perfekte til skiferien Army Leather 3-finger er en variation af den klassiske Army Leather Handske, hvor du har godt greb med tommel og pegefinger, samtidig med at de øvrige fingere holder sig godt varme. …

Varenummer: YRR14.CV614241 Kategorier: , , , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Perfekte til skiferien
Army Leather 3-finger er en variation af den klassiske Army Leather Handske, hvor du har godt greb med tommel og pegefinger, samtidig med at de øvrige fingere holder sig godt varme.
For at sikre et optimalt greb og pasform, er handsken i Eagle Grip konstruktion, hvor handsken er formsyet (bøjet let fremover) for at følge håndens naturlige krumning og giver et sikkert greb.
Handsken har ekstra længde, der går højt op på underarmen og fungerer som snelås, så der ikke kommer sne ind i hverken handske eller jakke uanset hvor meget pudder, du kører i.
Håndflade, fingere og fingerspidser er lavet i imprægneret Army Leather gedeskind for at få optimal fiktion og sikre en ekstra høj slidstyrke.
Inderhandsken er varm, blød og udtagelig. Den er forsynet Bemberg for og med højisolerende Quallofill/Fiberfill isolering.
Army Leather er naturligvis kraftigt vandafvisende og helt vindtæt.
Hvis du undrer dig over funktionen af den ekstra læder strop på pegefingeren, er den til ophæng af handsken i den medfølgende karabinhage, når den skal tørre i løbet af natten.
Bonusinfo!
Army Leather handsken består af 109 unikke dele, der standse ud – produktionstiden for et par handsker er 1½ time for en af Hestas erfarne handskemagere.
Detaljer:
PFC-fri
Eagle Grip
Snelås og velcrolukning
Karabinhage
”Håndjern” til sikring af handsken om håndledet
Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering
Når du køber et par så lækre handsker som Hestras, bør du passe på dem.
Uanset om dine handsker er 100% læder eller om de blot er belagt med læder på håndfladen, bør du vedligeholde læderet, så det holder længere.
Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker.
Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få længere levetid og meget mere glæde af dine handsker.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Hestra Army Leather Heli Ski 3-fingret skihandske | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: