Tilbud

Herre|Dame Falke SK2 skistrømper, herre Sort (Black-Mix) | Strømper

DKK 450.89 DKK 202.80

Allround skistrømper til skønne dage på pisten Falke SK2 skistrømper er top-of-line indenfor "skistrømpekomfort", så når du er afsted, kan du se frem til en endnu bedre skiferie med et par SK2 skistrømp…

Varenummer: YRR14.CV614452 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Allround skistrømper til skønne dage på pisten
Falke SK2 skistrømper er top-of-line indenfor "skistrømpekomfort", så når du er afsted, kan du se frem til en endnu bedre skiferie med et par SK2 skistrømper i støvlerne…
Falke SK2 skistrømper er designet med fokus på at give dig den bedst mulige kombination af komfort, støvlekontakt og isolering, så du under alle forhold og til alle former for skiløb har varme tæer og godt styr på skiene.
Perfekt pasform og komfort
Falkes skistrømper er kendt for deres unikke pasform, der skyldes at strømperne er strikket specielt til højre og venstre fod. Derudover er strømperne forsynet med strategisk placerede frottéplostringer på læg, skinneben og fod, hvor trykket fra skistøvlen er størst, og du har derfor har brug for ekstra aflastning. Øverst på skaftet er strømpen forsynet med en høj ribkant, der holder strømpen godt og effektivt fast over støvlekanten, så den sidder helt perfekt hele skidagen.
Strømpen er i 3-lags konstruktion, der giver god svedtransport, så dine fødder bliver holdt tørre, mens uldblandingen sørger for god varme og isolation.
Alt i alt et par suveræne skistrømper til dig, der vil give dine fødder den allerbedste skiferie.
Detaljer:
Materialer: 45% polypropylen, 25% akryl, 20% uld og 10% polyamid
Polsting: Medium-tyk
Længde: Knæhøje
Farve: Sort (black-mix)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Falke SK2 skistrømper, herre Sort (Black-Mix) | Strømper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: