Tilbud

Herre|Dame Devold Svalbard Sweater High Neck Rød | Hvid (Hindberry | Offwhite) | Uldsweater

DKK 1091.74 DKK 581.36

Nydesignet udgave af den klassiske uldsweater I næsten 200 år har fiskere og andre, der har arbejdet i det barske klima på den norske kyst fra Bergen til Lofoten holdt varmen med Dev…

Beskrivelse

Nydesignet udgave af den klassiske uldsweater
I næsten 200 år har fiskere og andre, der har arbejdet i det barske klima på den norske kyst fra Bergen til Lofoten holdt varmen med Devolds kraftige striktrøjer.
Denne re-designede udgave af Svalbard sweateren er inspireret af disse udødelige klassikere og er i det traditionelle tofarvede mønster.
Sweateren har tætsiddende manchetter og underkant, så den sidder godt til. Den ekstra høje krave foldes dobbelt, så den varmer ekstra godt om halsen på kolde vinterdage.
Svalbard er strikket i tyk varm uld, der giver en fantastisk varme og isolerer selv i våd tilstand. Den klassiske uldtrøje fungerer derfor både som en varm trøje yderst eller som et ekstra varmt lag under skaljakken, når kulden virkelig bider.
Alt i alt en ægte klassiker, der er virkelig varm…
Fun Fact: I designet af Svalbard blev den italienske designer Olmes Caretti inspireret af traditionelt norsk strik og afslører hemmeligheden bag sweaterens klare røde farve ”Jeg voksede op ved siden af Ferrari fabrikken”
Detaljer:
Klassisk striktrøje i ren ny uld
Ekstra tæt strik i hals, ærmegab og nederst, så trøjen sidder godt til
Høj hals, der varmer godt
Materiale: 100% ny uld
Forvasket uld, der ikke kryber
Materialevægt: Heavy 420 gr/m2
Fiber: 32 – 36 Mikron
Farve: Rød / Hvid (Hindberry / Offwhite)
Bemærk
ved valg af størrelse, at Devolds uldsweatre er unisex og store / løse i faconen.
Vask og vedligehold:
Grundet uldens naturlige antibakterielle egenskaber tager sweateren ikke lugt og behøver derfor minimal vask.
Vi anbefaler derfor, at du hænger den ud og lufte en gang imellem – det gør ulden frisk igen. Vask kun, hvis den virkelig er beskidt eller plettet og husk altid at følge vaskeanvisningen og bruge uldvaskemiddel.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Devold Svalbard Sweater High Neck Rød | Hvid (Hindberry | Offwhite) | Uldsweater”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: