Tilbud

Herre|Dame Buff ThermoNet Hue | Huer

DKK 354.90 DKK 175.76

Huen til den seriøse vintermotionist Buff ThermoNet hue er det perfekte valg, hvis du er på jagt efter en hue, der ikke må fylde og veje fo…

Varenummer: YRR14.CV614336 Kategorier: , , , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Huen til den seriøse vintermotionist
Buff ThermoNet hue er det perfekte valg, hvis du er på jagt efter en hue, der ikke må fylde og veje for meget, har gode åndbare egenskaber og stadig giver god isolation mod kulde.
Buff ThermoNet lever op til alle 3 krav, hvilket gør den til det ideelle valg til vinterløb, langrend og tilsvarende vinteraktiviteter, hvor du får pulsen op og gerne vil have en tynd hue, der giver god beskyttelse mod vinterkulden på starten af turen og nemt kan pakkes ned i lommen, når du er blevet godt varm.
Buff TermoNet er også et godt valg til brug under ski-, cykel- eller MC-hjelmen, hvor der ikke er plads til en tyk hue, men hvor du alligevel vil sætte pris på god isolation på ekstra kolde vinterdage.
Huens gode isolerende egenskaber i forhold til andre tynde huer skyldes, at den er fremstillet i en unik fiber udviklet af Buff i samarbejde med PrimaLoft, der er 4 gange bedre isolerende end traditionel mikrofiber.
Alt i alt får du med Buff TermoNet en tynd og ekstra lun hue, der er svedtransporterende og holder godt på varmen, så du føler dig komfortabel og tør selv under de værste vinterforhold.
Detaljer:
Tynd og let hue
Gode åndbare og isolerende egenskaber
Fremstillet i ThermoNet der er 4 gange så isolerende som traditionel mikrofiber
Designet til transportere fugt hurtigt og effektivt. Derfor særligt velegnet til højintense aktiviteter
Fremstillet i 70% genanvendt materiale

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Buff ThermoNet Hue | Huer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: