Tilbud

Herre|Dame Buff Original Rød (Lise Maroon) | Halsrør Og Halsedisser

DKK 219.02 DKK 128.44

Den originale BUFF – uundværlig i tur-garderoben Den originale Buff er uundværlig i turgaderoben og kan både holde dig varm i koldt vejr og – med en UV-beskyttelse svarerende til faktor 50 – giver den også god beskyttelse…

Beskrivelse

Den originale BUFF – uundværlig i tur-garderoben
Den originale Buff er uundværlig i turgaderoben og kan både holde dig varm i koldt vejr og – med en UV-beskyttelse svarerende til faktor 50 – giver den også god beskyttelse, når solen banker ned i bjergene.
Den originale Buff er i 4-vejs strækbart materiale, der fra 2020 er fremstillet af certificeret genanvendt Repreve®. polyester, der er baseret på recirkulerede plastflasker.
Den multifunktionelle Buff er ideel til alle former for aktivitet. Den holder dig varm, når kulden bider og virker svedtransporterende og solbeskyttende når solen brænder.
Den originale Buff er let, åndbar / kølende og komfortabel og den perfekte følgesvend til vandring, skiløb og cykling året rundt.
Masser af anvendelsesmuligheder
Buff er i sømløs konstruktion og har et væld af anvendelsesmuligheder. Den kan afhængigt af vind og vejr bruges som halsklud til beskyttelse af hals og nakke mod solen, let hue, pande- eller hårbånd, bandana, svedbånd eller…
Detaljer:
Halsrør i sømløs konstruktion
UPF 50 solbeskyttelse
Kølende effekt
4-vejs strækbar
One size fits all / Mål: 53*22,5 cm
Vægt: 45 gram
Farve: Rød (Lise Maroon)
Materiale:
95% genanvendt polyester / 5% elastan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Buff Original Rød (Lise Maroon) | Halsrør Og Halsedisser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: