Tilbud

Herre|Dame Buff Merinould MW Blå (Night Blue Melange) | Halsrør Og Halsedisser

DKK 466.44 DKK 209.56

Ekstra varme til hoved og hals Buff Merino uld MW (MidWeight) er en kraftigere version af den klassiske Buff i uld og derfor ekstra velegnet i vinterha…

Beskrivelse

Ekstra varme til hoved og hals
Buff Merino uld MW (MidWeight) er en kraftigere version af den klassiske Buff i uld og derfor ekstra velegnet i vinterhalvåret, hvor du har brug for lidt ekstra varme.
Den stilrene Buff i merinould ikke bare et stykke multifunktionel beklædning til hoved og hals, men også et godt alternativ til et halstørklæde til brug både ude og inde.
Buffen er i 100% merinould, der ikke kradser, men tværtimod føles blød og lækker mod huden. Takket været merinouldens fine egenskaber til at temperaturregulerer, er en Buff i uld anvendelig hele året og da merinoulden også isolerer i våd tilstand, er den ekstra velegnet i det vekslende skandinaviske klima.
Med en ekstra længde – den er totalt 64 cm – kan Buffen trækkes op omkring kinder og ører på kolde og blæsende dage og stadig være lang nok til forsat at varme halsen. Buffen fungerer også godt på til cykelpendling i koldt og råt vejr eller på skituren, da den kan trækkes op under hjelmen.
Alt i alt er en Buff MW i merinould et stykke superfunktionel beklædning, der kan bruges til hverdag og alle former for aktivitet og som du altid bør have med i rygsækken…
Detaljer:
Materiale: 100% merinould
250 gram / m2
Temperaturregulerende, åndbar, kradser ikke
Multifunktionel – brug den som hue, pandebånd, balaklava, halstørklæde, hårbånd m.m.
UV-beskyttende, og velegnet i stærk sol på sneen
One size fits all / Mål: 24,5*64 cm
Farve: Blå (Night Blue Melange)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Buff Merinould MW Blå (Night Blue Melange) | Halsrør Og Halsedisser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: