Tilbud

Herre|Dame Buff Merinould LW | Halsrør Og Halsedisser

DKK 328.54 DKK 189.28

Lækker og lun Buf i merinould I merinould er den stilrene Buff i merinould ikke bare et stykke multifunktionel beklædning til hoved og hals, men og…

Beskrivelse

Lækker og lun Buf i merinould
I merinould er den stilrene Buff i merinould ikke bare et stykke multifunktionel beklædning til hoved og hals, men også et godt alternativ til halstørklædet. Denne udgave i LW (Light Weight) kvalitet fungerer både ude og inde uden at blive hverken for kold eller varm.
Buffen er i 100% merinould, der ikke kradser, men tværtimod føles blød og lækker mod huden. Takket været merinouldens fine egenskaber til at temperaturregulerer, er en Buff i uld anvendelig hele året og da merinoulden også isolerer i våd tilstand, er den ekstra velegnet i det vekslende skandinaviske klima.
Med en god længde – den er totalt 70 cm – kan Buffen trækkes op omkring kinder og ører på kolde og blæsende dage og stadig være lang nok til forsat at varme halsen. Buffen fungerer derfor både godt til vandreturen om sommer, hvor du kan blive overrasket af koldt og råt vejr og på skituren, hvor den kan trækkes op under og skihjelm.
Alt i alt er en Buff i merinould et stykke superfunktionel beklædning, der både kan bruges til hverdag og til alle former for aktivitet og som altid bør være med i rygsækken…
Detaljer:
Multifunktionel – brug den som hue, pandebånd, balaklava, halsklud, hårbånd m.m
Naturligt elastisk
”One size fits all”
Materiale: 100 % Merino uld

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Buff Merinould LW | Halsrør Og Halsedisser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: