Tilbud

Herre|Dame Blundstone 585 Original Chelsea Boot | Vinterstøvler

DKK 800.38 DKK 507.00

De klassiske og originale Blundstone støvler Blundstone 585 Original er et par klassiske australske Chelsea støvler, der siden 1840 er blevet produceret på Tasmanien og selvom produktionen har udviklet sig gennem årene, er de…

Beskrivelse

De klassiske og originale Blundstone støvler
Blundstone 585 Original er et par klassiske australske Chelsea støvler, der siden 1840 er blevet produceret på Tasmanien og selvom produktionen har udviklet sig gennem årene, er designet på Blundstone stort set uændret.
Kombinationen af høj slidstyrke, god pasform og et stilrent design har gjort Blundstones støvler til klassikere. Deres gode funktionelle egenskaber i sammenhæng med designet gør støvlerne anvendelige i næsten enhver sammenhæng. Australierne bruger deres Blundstones sammen med shorts, men de fungerer lige så godt i efteråret på vores køligere breddegrader.
De trofaste brugere, der ikke vil undvære deres ”Blunnies” når efteråret glider over i vinteren opgraderer bare støvlen med et par varme uldsokker og får dermed et par støvler, der holder hele året.
Den klassiske Blundstone støvle er bygget til at holde i mange år. Ydersålen tåler temperaturer op til 140°C. Yderlæder er modstandsdygtigt mod både olie og syre.
For at gøre det enkelt og nemt at få støvlerne af og på, er de i siderne forsynet med elastiske bånd på begge sider af vristen.
Den lette og bekvemme konstruktion giver en fremragende komfort, der sammen med støvlernes høje kvalitet gør dem til trofaste følgesvende som holder i årevis.
Detaljer:
Slidstærke og lette
Varmebestandige såler, der giver godt greb
Modstandsdygtige mod syre og olie
Gummibånd på begge sider af anklerne gær det nemt og bekvemt at smutte i støvlerne
Foret med blødt og lækkert handskelæder
Ydermateriale: Nubuck læder

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Blundstone 585 Original Chelsea Boot | Vinterstøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: