Tilbud

Herre|Dame Blundstone 500 Original Chelsea Boot Brun (Brown) | Vandrestøvler

DKK 1321.58 DKK 581.36

Klassiske og originale Blundstone støvler i læder Blundstone 500 Original er en klassisk autralsk Chelsea støvle, der s…

Beskrivelse

Klassiske og originale Blundstone støvler i læder
Blundstone 500 Original er en klassisk autralsk Chelsea støvle, der siden 1840 blevet produceret på Tasmanien. Selvom produktionen har udviklet sig gennem årene er designet på den klassiske Blundstone 500 stort set uændret.
Blundstone er kendetegnet ved slidstyrke, god pasform og et stilrent design. De gode funktionelle egenskaber i sammenhæng med designet gør støvlerne anvendelige i næsten enhver sammenhæng. I dag bruges støvlerne derfor både af storbyens hipstere, russiske minearbejdere og til en gåtur i den danske efterårsskov.
De trofaste brugere, der ikke vil undvære deres ”Blunnies” når efteråret glider over i vinteren opgraderer bare støvlen med et par varme uldsokker og har dermed et par støvler, der holder hele året.
Den klassiske Blundstone støvle er bygget til at holde i mange år. Ydersålen tåler temperaturer op til 140°C. Yderlæder er modstandsdygtigt mod både olie og syre.
For at gøre det enkelt og nemt, at få støvlerne af og på er de i siderne forsynet med elastiske bånd på begge sider af vristen.
Den lette og bekvemme konstruktion giver en fremragende komfort, der sammen med støvlernes høje kvalitet gør dem til en trofast følgesvend, som holder i årevis.
Detaljer:
Klassisk australsk Chelsea støvle
Slidstærke og lette
Varmebestandige såler, der giver godt greb
Modstandsdygtige mod syre og olie
Gummibånd på begge sider af anklerne gær det nemt og bekvemt at smutte i støvlerne
Farve: Brun (Brown)
Materiale:
Overdel: Læder
Sål: gummi

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Blundstone 500 Original Chelsea Boot Brun (Brown) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: