Tilbud

Herre|Dame Bergans Archetype Anorak | Vindjakker

DKK 997.78 DKK 561.08

Klassisk Anorak Bergans Archetype er en klassisk lang fjeldanorak, der gennem generationer er blevet brugt til fjeld- og skibrug. Modellen er en remake…

Varenummer: YRR14.CV613906 Kategorier: , , , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Klassisk Anorak
Bergans Archetype er en klassisk lang fjeldanorak, der gennem generationer er blevet brugt til fjeld- og skibrug. Modellen er en remake af Bergans første anorak, der kom markedet i slutningen af 60erne.
Den klassiske anorak har mange af de samme gode egenskaber som en softshell, men har ekstra længde og dækker skridtet. Som i ”gamle dage” er stoffet slidstærkt, tætvævet og vindtæt, og den eneste forskel er, at metervaren i dag er fremstillet af økologisk bomuld og genanvendt polyester.
Gode og funktionelle detaljer
Archetype har en stor og rummelig hætte, så du nemt til vinter- eller efterårsbrug kan bruge en hue under. Hætten har mange justeringsmuligheder, så den kan tilpasses præcist, som du vil have den.
Anorakken har en dyb lynlås, der gør det nemt og hurtigt at trække den over hovedet og en stor sweater. Lynlåsen kan trækkes højt op, så anorakken lukker tæt til om ansigtet, så kinder og hoved er effektivt beskyttet mod kold vind og blæst.
De to store brystlommer og den ekstra store kænguru lomme giver god mulighed for opbevaring af hue, handsker, Buff og andet, der er praktisk at have lige ved hånden på tur.
Alt i alt er Bergans Achetype en ægte klassiker og et rigtigt et godt valg til fjeldture både sommer og vinter. Vælg den gerne lidt stor så du har mulighed for, at regulerer varmen ved at tage flere lag under.
Detaljer:
Klassisk anorak
Stor frontlomme til f.eks. kort og to større brystlommer
Dyb lynlås i hals så du nemt kan få anorakken af og på
Stor, rummelig og justerbar hætte
Skridtstrop forhindrer anorakken i at blæse op i hårdt vejr, og holder den på plads, hvis du vælter på vej nedad af en stejl fjeldside med skiene spændt på.
Justeringsstropper ved håndled
Stormflap over lynlås
Unisex
Vægt: 793 gram (str. L)
Blå (Orion Blue)
Materiale:
65 % genanvendt polyester og 35 % økologisk bomuld
Vask og vedligeholdelse
: Vask i normal maskine ved 40 grader. Efter vask kan anorakken med fordel stryges, da dette genaktiverer imprægneringen. Efter flere vaske bør anorakken genimprægneres.
Tip:
skal du på en længere tur, kan du med fordel give anorakken en ekstra gang imprægnering med Fjällrävens Grønlands voks, der gør anorakken mere vindtæt og vandafvisende.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Bergans Archetype Anorak | Vindjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: