Tilbud

Herre|Dame Asivik Work Glove | Handsker

DKK 227.14 DKK 114.92

Handsker til det hårde liv Asivik Work Glove er et par solide arbejdshandsker fremstillet til brug i skoven, garagen eller værkstedet. Handskerne er lavet af kraftig okseskind, så den kan holde til det meste, men samtidig er den ik…

Varenummer: YRR14.CV613987 Kategorier: , , , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Handsker til det hårde liv
Asivik Work Glove er et par solide arbejdshandsker fremstillet til brug i skoven, garagen eller værkstedet. Handskerne er lavet af kraftig okseskind, så den kan holde til det meste, men samtidig er den ikke for tyk til at du kan mærke hvad du laver med fingrene, når du slår telt op, snitter i træ osv.
Brug dem som dine faste arbejdshandsker, når du skal nørde bushcraft, på spejderlejr, flække brænde, lave havearbejde eller alt muligt andet udenfor.
Forlæng levetiden på dine handsker med imprægnering
Når du køber et så lækre par handsker, bør du passe på dem. Med Hestra læder-balsam forlænger du levetiden, smidigheden og læderets vandafvisende egenskaber på dine handsker.
Imprægneringen påføres med en pudseklud og gnides indtil læderet er mættet. Derved forhindrer du, at læderet tørrer ud og du vil få meget mere glæde af dine handsker.
Detaljer:
Materiale: 100% Okseskind
Vægt: 100 gram pr. par(str.9)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Asivik Work Glove | Handsker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: