Tilbud

Herre|Dame Asivik strik hue Mørkegrå (Dark Grey) | Huer

DKK 312.31 DKK 148.72

Lun Asivk hue i lammeuld Velsiddende hue i ribstrik, der holder dig varm om ørerne på råkolde morgenstunder, mens du varmer fingrene om kruset med kaffe og venter på toget….

Varenummer: YRR14.CV614351 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Lun Asivk hue i lammeuld
Velsiddende hue i ribstrik, der holder dig varm om ørerne på råkolde morgenstunder, mens du varmer fingrene om kruset med kaffe og venter på toget.
Huen er også det helt ideelle valg, når du en frostklar morgen er på vej til pisterne med skiene på nakken og udsigt til en lang dag med masser af pudder og frost i kinderne.
Huen er strikket i lun og blød lammeuld, der er tilsat polyamid, der giver ekstra slidstyrke og længere levetid. Garnerne er fra en førende italiensk garnleverandør og huen er strikket i Europa.
Vedligeholdelse:
Når huen virkelig trænger til en vask, anbefaler vi, at du vasker den på uldprogram med uldvaskemiddel. I det daglige er det nok at lufte den udenfor – det er en af uldens gode egenskaber, at garnerne trækker sig tilbage i form og frisker sig op, når du lufter dit uldprodukt udenfor over natten.
Detaljer:
Materiale: 80% lammeuld / 20% polyamid – mulesingfri uld fra Australien
Onesize – strikket i rib, der tilpasser sig din hovedstørrelse
Farve: Mørkegrå (dark grey)
NB: Der findes halstørklæde og handsker i samme strikserie – sættet vil være en oplagt som gaveidé til én, du holder af.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Asivik strik hue Mørkegrå (Dark Grey) | Huer”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: