Tilbud

Herre|Dame Asivik Skistrømpe Warm Blå (Solid Blue) | Strømper

DKK 227.14 DKK 114.92

Skistrømper til alle former for pister Asivik Skistrømpe Warm giver dig virkelig meget skistrømpe for pengene og er er par gode skistrømper til dig, der både hygger dig på blå og grønne, giver den gas på de røde og lejlighedsvis udfordrer dig selv de sort…

Varenummer: YRR14.CV614432 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Skistrømper til alle former for pister
Asivik Skistrømpe Warm giver dig virkelig meget skistrømpe for pengene og er er par gode skistrømper til dig, der både hygger dig på blå og grønne, giver den gas på de røde og lejlighedsvis udfordrer dig selv de sorte eller i offpisten, hvor du gerne vil have fuld kontrol og tæt kontakt med ski og støvle.
Skistrømperne er lavet i en blød og elastisk uldblanding, der både giver god isolation til tæerne og sørger for at transportere sveden væk fra fødderne, så de ikke føles klamme, våde og kolde. Det betyder altså meget på skiferien, hvor du helst ikke tager skistøvlerne af igen, når først du er kommet i gang.
Strømperne er naturligvis formstrikkede, så de sidder godt på foden og er tykkere på skinnebenet og under foden, hvor de skal aflaste fra trykket i skistøvlerne og der er ingen generende syninger omkring tæerne.
Asivik skistrømpe Warm er et godt valg på alle typer pister og vi anbefaler, at du har 2-3 par skistrømper med på skiferien, så du altid har et par, der er tørre og lune, mens de andre tager sig en hviledag med luft og tørretid.
Detaljer:
Gode skistrømper til allround brug
Ekstra kraftig strik på skinneben og fod
Formstrikkede, så de sidder godt og tæt til
Farve: Blå (Solid Blue)
Materialer:
38% uld
38% akryl
22% polyamid
2% elastan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Asivik Skistrømpe Warm Blå (Solid Blue) | Strømper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: