Tilbud

Herre|Dame Asivik Skistrømpe Warm, 2-pak Blå (Solid Blue) | Strømper

DKK 383.29 DKK 189.28

Skistrømper til alle former for skiferie Asivik Skistrømpe Warm 2-pak giver dig virkelig meget skistrømpe for pengene og er to par gode skistrømper til dig, der både hygger dig på blå …

Varenummer: YRR14.CV614456 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Skistrømper til alle former for skiferie
Asivik Skistrømpe Warm 2-pak giver dig virkelig meget skistrømpe for pengene og er to par gode skistrømper til dig, der både hygger dig på blå og grønne, giver den gas på de røde og lejlighedsvis udfordrer dig selv de sorte eller i offpisten, hvor du gerne vil have fuld kontrol og tæt kontakt med ski og støvle.
Skistrømperne er lavet i en blød og elastisk uldblanding, der både giver god isolation til tæerne og sørger for at transportere sveden væk fra fødderne, så de ikke føles klamme, våde og kolde. Det betyder altså meget på skiferien, hvor du helst ikke tager skistøvlerne af igen, når først du er kommet i gang.
Strømperne er naturligvis formstrikkede, så de sidder godt på foden og er tykkere på skinnebenet og under foden, hvor de skal aflaste fra trykket i skistøvlerne og der er ingen generende syninger omkring tæerne.
Asivik Skistrømpe Warm 2-pak er et godt valg, da vi anbefaler, at du har 2-3 par skistrømper med på skiferien, så du altid har et par, der er tørre og lune, mens de andre tager sig en hviledag med luft og tørretid.
Detaljer:
Gode skistrømper til allround brug
Ekstra kraftig strik på skinneben og fod
Formstrikkede, så de sidder godt og tæt til
2-pak
Farve: Blå (Solid Blue)
Materialer:
38% uld
38% akryl
22% polyamid
2% elastan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Asivik Skistrømpe Warm, 2-pak Blå (Solid Blue) | Strømper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: