Tilbud

Herre|Dame Asivik Liner Sok, merinould Petrol | Strømper

DKK 185.90 DKK 81.12

Opgrader oplevelsen i støvlerne Asivik Linersok Wool er gode som lette sokker i vandreskoene på de varme dage eller brug dem under vandresokkerne for at nedsætte risikoen for vabler og give ekstra varme på de kolde vandredage. …

Varenummer: YRR14.CV614444 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Opgrader oplevelsen i støvlerne
Asivik Linersok Wool er gode som lette sokker i vandreskoene på de varme dage eller brug dem under vandresokkerne for at nedsætte risikoen for vabler og give ekstra varme på de kolde vandredage.
Liner sokken er også oplagt til dagligt brug, hvor den giver lune i din hverdagssneaker og holder dine fødder tørre i en mere lukket sko.
Størrelsen er angivet på indersiden af ribkanten i toppen, så det er let at samle de rigtige sokker efter vask – hvis nu junior også bruger samme slags.
Merino uld
Denne udgave er med blød merinould, der giver en høj komfort, da sokken ikke føles våd, selvom du sveder i skoene. Polyamiden gør sokken slidstær og formstabil, så du har en pæn sok i længere tid.
Uld varmer stadig, når det er vådt, så det er en god forsikring til dine tæer på vinterturen – for dine fødder afgiver også fugt, selvom de er kolde!
Pasform
Sokkens skaft slutter ca. midt på lægen, så du ender ikke med en kant, der skaber et trykpunkt under langskaftede støvler. Tåstykket er selvfølgelig strikket sammen med resten af sokken, så du ikke har en strid syning over tæerne.
Detaljer
Materialer: 61% merinould, 37% polyamid, 2% elastan
Mulesing fri
Farve: Petrol

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Asivik Liner Sok, merinould Petrol | Strømper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: