Tilbud

Herre|Dame Asivik Hiker Poncho | Regnjakker

DKK 895.70 DKK 365.04

Stort regnslag til vandrebrug Asivik Hiker Poncho er først og fremmest et stort og effektivt regnslag, du hurtigt trækk…

Varenummer: YRR14.CV613862 Kategorier: , , , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Stort regnslag til vandrebrug
Asivik Hiker Poncho er først og fremmest et stort og effektivt regnslag, du hurtigt trækker over hovedet, hvis du bliver overrasket af dårligt vejr på vandreturen.
Det store regnslag dækker både krop og rygsæk, så både du og dit grej kommer tørt gennem uvejret. Når du bruger ponchoen til regnslag, er det forsynet med to elastikstropper som du kan bruge til, at holder regnslaget ind til kroppen, så det ikke flagrer alt for meget.
Vandring med regnslag har i øvrigt den store fordel, at der kommer masser af luft og ventilation ind fra siderne, så du bliver mindre varm og svedig.
Andre gode detaljer og funktioner
Udover at være et effektivt værn mod regn, kan du bruge din poncho til meget andet undervejs:
Når du har slået lejr, kan du med fordel skærme dig for vinden ved at binde din poncho op som læsejl bag dig – så kan du sidde i læ og få ubrudt strålevarme fra bålets ild.
O-ringe i kanterne gør, at du kan bruge Asivik Hiker Poncho som tarp med dine vandrestave eller binde den op med barduner over hængekøjen
Regnslaget har knapper hele vejen rundt i kanten, så du kan knappe den sammen om dig eller knap den sammen med vores Asivik Hiker Quilt, så den bliver ekstra isolerende.
På fronten har ponchoen en stor lomme, så du stadig nemt kan komme til dine nødvendigheder, når du har den på. Lommen er samtidig din pakpose, så du nemt kan pakke ponchoen væk, når den er tørret op efter brug.
Ekstra meget for pengene
Asivik er Spejder Sports eget mærke og vi sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, så du får Value for Money”, når du vælger et Asivik produkt. Det derfor er værd at bide mærke i prisen på Hiker Ponchoen, for du får virkeligt meget kvalitet for pengene i forhold til tilsvarende regnslag fra de store mærkevareproducenter.
Detaljer:
Stor og let poncho til vandrebrug
Vægt: 385 gram
Mål 220*143 cm
Vandsøjletryk 2000mm
Materiale:
100% polyester ripstop 75D med PU-coating
PFC-fri

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Asivik Hiker Poncho | Regnjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: