Tilbud

Herre|Dame Asivik Explorer Merino Gaitor Blå (Petrol|Sapphire Blue) | Halsrør Og Halsedisser

DKK 269.72 DKK 148.72

Alsidig hals og hovedbeklædning til kamp mod vinterkulde Asivik Explorer-serien er det varmeste uld vi nogensind…

Beskrivelse

Alsidig hals og hovedbeklædning til kamp mod vinterkulde
Asivik Explorer-serien er det varmeste uld vi nogensinde har produceret. Serien rummer produkter af fineste kvalitet, som altid holder dig varm og tør, selv når temperaturen er adskillige grader under frysepunktet.
Explorer Merino Gaiter er blandt vores mest alsidige produkter. Den kan bruges som halsvarmer, kan foldes til en hue eller rulles til et pandebånd.
Vi har skabt Explorer-serien til dig der nægter at klapre tænder på lejrturen i det danske vinterhalvår, den kolde fjeldtur i Norden, eller dyrker stillestående aktiviteter som f. eks. jagt og fiskeri.
Vi anbefaler også Explorer-seriens kradsefri og super bløde merinould til bidende kolde vinterhverdage, hvor pendlerturen på jernhesten eller ventetiden til bussen kan virke uoverskueligt kold.
Merinould er et 100% naturmateriale, der har en høj isoleringsevne og helt unikke fugttransporterende egenskaber, som holder dig både varm og tør. Ydermere sikrer merinouldens naturligt høje mængde af lanolin, at ildelugtende bakterier ikke trives i uldens fibre.
Siden 1987 har Asivik været Spejder Sports eget mærke. Asivik er udviklet til at løse opgaver i dansk og nordisk friluftsliv, hvor det omskiftelige barske klima stiller store krav. Hvert eneste produkt skabes fra bunden af erfarne udefolk, som selv færdes i naturen.
Detaljer:
Materiale: 100% merinould 220g/m2, Mulesing Free
Micron 17,2
Vægt: 63g
Farve: Blå (Petrol/Sapphire Blue)
Vask og vedligeholdelse:
Maskinvask 30 grader uldprogram. Husk uldvaskemiddel og ingen tørretumbling!
Naturligt antibakteriel – Kan lufttørres i stedet for vask, hvilket forlænger levetiden betydeligt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Asivik Explorer Merino Gaitor Blå (Petrol|Sapphire Blue) | Halsrør Og Halsedisser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: