Tilbud

Herre|Dame Asivik Bike Poncho – cykelregnslag | Regnjakker

DKK 792.95 DKK 473.20

Cykelregnslag – perfekt til hurtig beskyttelse mod elementerne Asivik Bike Poncho er et ægte cykelregnslag med de detaljer, du behøver, når du hurtigt og effektivt skal besky…

Varenummer: YRR14.CV613864 Kategorier: , , , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Cykelregnslag – perfekt til hurtig beskyttelse mod elementerne
Asivik Bike Poncho er et ægte cykelregnslag med de detaljer, du behøver, når du hurtigt og effektivt skal beskyttes mod regnen, hvis du bliver overrasket af en byge undervejs til job eller studiet.
Regnslaget er lukket hele vejen rundt så det ikke blaffer vildt i vinden og – modsat en klassisk poncho – er det skåret med ekstra længde fortil, så du nemt kan trække det udover styret. Der er et stor refleks print nederst på fronten, som når du cykler hænger ud over styret og giver endnu bedre synlighed i trafikken ud over din forlygte. Der er refleksbånd hele vejen rundt om front, overarme og bag. Også bag på regnslaget er der et refleks print placeret over refleksbånd.
Indvendigt sikrer to håndledsremme at du kan holde regnslaget på plads over styret, uden at give køb på greb og kontrol, og samtidig kan du betjene gear og bremserne uden at komme i alvorlige trafikale vanskeligheder.
Cykelregnslaget har to paspel åbninger, som du nemt kan stikke dine arme igennem, hvilket er superpraktisk, når du skal montere cykelkurven eller låse cyklen på stationen. Åbningerne vender naturligvis ”bagud”, så der ikke kommer vand ind til det tørre tøj, du har på under regnslaget, når du cykler.
Regnslaget har en stor halsåbning med lynlås med vindfang, så det nemt kan trækkes over både hoved og hjelm. Hætten har elastik og snøres nemt sammen om ansigt. Derudover er er en velcrostrop bag på hætten, så du kan justere den helt perfekt.
Når regnslaget ikke er i brug, pakkes det effektivt sammen i den medfølgende pakkepose, så det fylder minimalt.
Alt i alt et godt og effektivt cykelregnslag der er ideel til pendleren, der gerne vil beskyttes mod regnen hurtig og effektiv.
Detaljer:
Materiale: PU-coatet 100 % nylon rip-stop.
PFC fri
Vandsøjletryk 2000 mm
Tapede sømme
Refleksbånd på hele vejen rundt om bryst overarme og ryg.
Refleks print nederst på front, og bag på slaget over refleksbåndet
Håndledsstropper der effektivt holder regnslaget på plads over styret
Formskåret hætte med nem og hurtig at justering
Pakkepose medfølger
Vægt: 415 g.
Tip:
tjek også vores Asivik cykelgamacher, hvis du også vil have en effektiv beskyttelse af sko og underben

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre|Dame Asivik Bike Poncho – cykelregnslag | Regnjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: