Tilbud

Herre Teva Terra FI 5 Universal Sandal, herre Grøn (Dark Olive) | Sandaler

DKK 976.82 DKK 581.36

Tevas klassiske sports- og vandresandal Teva Terra Fi 5 er den seneste udgave af den klassiske sportssandal og er som sine forgængere skabt til, at følge dig på smalle bjergstier, hede og ti…

Varenummer: YRR14.CV614205 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Tevas klassiske sports- og vandresandal
Teva Terra Fi 5 er den seneste udgave af den klassiske sportssandal og er som sine forgængere skabt til, at følge dig på smalle bjergstier, hede og tilsandede ørkentrails og alle former for vandsport.
Teva Terra FI 5 er femte generation af den klassiske sportssandal og er resultatet af mange års produkterfaring og optimering af de små detaljer.
Sandalen kombinerer hurtigttørrende materialer med suveræn komfort og stabilitet i terrænet. Den er robust, tåler både skidt, mudder og hårdhændet behandling, samtidig med at den er superbekvem.
Tevas patenterede remsystem giver mulighed for en perfekt tilpasning til bærerens fod – det er endda muligt at tilpasse hælremmen. Remmene er forsynet med hurtigttørrende materiale for øget komfort og nylonforstærkninger for øget stabilitet.
Sålen er opbygget med en god svangstøtte for at give en god pasform og den eksterne støddæmpende ”Shoc Pad” giver ekstra komfort. Ydersålen er i Tevas ”Spider Rubber”, der giver perfekt greb på våde og fugtige overflader og efter som gummiet ikke efterlader mærker, fungerer sandalerne også udmærket som indesko til f.eks. hyttebrug eller som ”hjemmesko” i vinterhalvåret.
Sålen er behandlet med Microban Zinc. En miljøvenlig teknologi, der modvirker de bakterier m.m. der kan være årsag til dårlig luft.
Det er dog forsat en god ide løbende at rengøre dine sandaler. Til dette anbefaler vi Springyard Therapy Refreshing Formula , der er en anti lugt spray, der kan bruges til sandaler i alle typer materiale. Imprægneringen er PFC-fri og er derfor mere miljøvenlig end de fleste alternativer på markedet.
Vil du vide mere om, hvordan du giver dit fodtøj mest muligt kærlighed, kan du læse vores udførlige guide til vedligeholdelse af sko og støvler her.
Detaljer:
”Spider Rubber” ydersål giver suverænt greb på våde og glatte overflader
Nylonsvang giver stabilitet til foden
Åben konstruktion, der lader vand løbe hurtigt og nemt ud
Patenteret remsystem med utallige justeringsmuligheder
Støbt PU mellemsål
Antibakteriel behandling, der modvirker dårlig lugt
”Shoc Pad” i hælen giver ekstra god stødabsorbering
Farve: Grøn (Dark Olive)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Teva Terra FI 5 Universal Sandal, herre Grøn (Dark Olive) | Sandaler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: