Tilbud

Herre Teva Terra Fi 5 Universal Leather sandal, herre Brun (Coffee) | Sandaler

DKK 861.90 DKK 581.36

Teva sandal i læder Teva Terra Fi 5 Universal Leather er en ekstra komfortabel variant af den klassiske sp…

Varenummer: YRR14.CV614208 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Teva sandal i læder
Teva Terra Fi 5 Universal Leather er en ekstra komfortabel variant af den klassiske sports- og vandresandal.
Lædervarianten er perfekt til alle former for varmt og tørt brug som f.eks. vandring på smalle bjergstier, hede og tilsandede ørkentrails, storbyferie i sommerhalvår og alt muligt andet, hvor dine fødder og tæer vil elske at blive sat fri. Skal du bruge sandalen til vandsport, kano og kajakbrug o.lign. anbefales det, at du vælger den klassiske model uden læder, da remme og sål på de klassiske modeller ikke suger vand og tørrer markant hurtigere.
Teva Terra FI 5 er femte generation af den klassiske sportssandal og er resultatet af mange års produkterfaring og optimering af de små detaljer.
Komfortabel og stabil
Sandalen kombinerer lækre materialer med suveræn komfort og stabilitet i terrænet. Den er robust, tåler både skidt, støv og hårdhændet behandling, samtidig med at den er superbekvem.
Tevas patenterede remsystem giver mulighed for en perfekt tilpasning til din fod – det er endda muligt at tilpasse hælremmen. Remmene er forsynet med hurtigttørrende materiale for øget komfort og nylonforstærkninger for øget stabilitet.
Sålen er opbygget med en god svangstøtte for at give en god pasform og den støddæmpende ”Shoc Pad” giver ekstra komfort. Ydersålen er i Teva ”Spider Rubber”, der giver perfekt greb på våde og fugtige overflader og efter som gummiet ikke efterlader mærker, fungerer sandalerne også udmærket som indesko til f.eks. hyttebrug eller som ”hjemmesko” i vinterhalvåret.
Sålen er behandlet med Microban Zinc. En miljøvenlig teknologi, der modvirker de bakterier m.m. der kan være årsag til dårlig luft.
Det er dog forsat en god ide løbende at rengøre dine sandaler. Til dette anbefaler vi Springyard Therapy Refreshing Formula, der er en anti lugt spray, der kan bruges til sandaler i alle typer materiale. Imprægneringen er PFC-fri og er derfor mere miljøvenlig end de fleste alternativer på markedet.
Detaljer:
Klassisk Teva vandresandal i læder
”Spider Rubber” ydersål giver suverænt greb på våde og glatte overflader
Nylonsvang giver stabilitet til foden
Åben konstruktion, der lader vand løbe hurtigt og nemt ud
Patenteret remsystem med utallige justeringsmuligheder
Støbt PU mellemsål
Antibakteriel behandling, der modvirker dårlig lugt
”Shoc Pad” i hælen giver ekstra god stødabsorbering
Remme og sål i læder
Farve: Brun (Coffee)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Teva Terra Fi 5 Universal Leather sandal, herre Brun (Coffee) | Sandaler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: