Tilbud

Herre Salomon X Ultra 4 Vandresko, herre Blå (Mallard Blue) | Vandresko

DKK 1436.50 DKK 581.36

Suveræn vandresko med perfekt pasform Salomon X Ultra 4 er en velsiddende og super stabil vandresko. I udviklingen af skoen har Salomon trukket på den viden om stabi…

Varenummer: YRR14.CV614180 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Suveræn vandresko med perfekt pasform
Salomon X Ultra 4 er en velsiddende og super stabil vandresko. I udviklingen af skoen har Salomon trukket på den viden om stabile, lette og agile trailrunning mange år som positionen markedsleder gennem en årrække, har givet og tilføjet deres mangeårige erfaring med design af gode vandrestøvler.
Resultatet er en vandresko i topklasse, der sidder helt suverænt på foden og giver super støtte og stabilitet, når du bevæger dig på smalle stier, gennem terrænet og opad og nedad stejle bjergskråninger.
Salomon X Ultra 4 har en støbt overdel med et minimum af syninger, hvilket sammen med en ny konstruktion af pløsen, giver en suveræn pasform og et perfekt fit, så skoen sidder stort set lige så komfortabelt som din hverdags sneaker.
Super pasform og støtte
Salomon X Ultra 4 har grundet den støbte overdel med et minimum af syninger en perfekt pasform. Pasformen og ”fittet” kan nemt justeres ved hjælp af Quicklace-systemet, der gør det nemt at tilpasse og stramme X Ultra 4 godt til på foden. Derudover har Salomon tilføjet sin Sensifit-teknologi, som skaber en sikker og stabil pasform. Den solide tåkappe beskytter effektivt dine tæer i kuperet og ujævnt terræn.
Salomons ADV-C Chassis-teknologi gør skoen ekstra stabil og støttende omkring ankelleddene, samtidig med at den forreste del af skoen forsat er fleksibel, hvilket sikrer en god og ubesværet skridtafvikling.
For at give yderligere støtte har Salomon tilføjet ”Active Support” i form af ”to vinger”, der kan spændes ekstra godt til omkring foden, så den holdes godt fast og på plads i skoen, når du bevæger dig i vanskeligt terræn.
Stødabsorberende med godt vejgreb
Den formstøbte EVA-mellemsål sørger for god stødabsorbering, mens Contagrip MA ydersålen med sin optimerede profilering giver godt greb i ujævnt terræn, på glatte klipper og mudrede stier.
Alt i alt er X Ultra 4 en suveræn allround vandresko, som du kan bruge i det meste terræn og under de fleste forhold.
Detaljer:
Overdel: Sensifit giver god pasform
Mellemsål: Formstøbt EVA-mellemsål
Indersål: Formstøbt Ortholite sål
Ydersål: Contagrip MA med 5mm profilering, der giver stabilt greb i glat terræn
Drop: 11 mm
Snøring: Quicklace
Forstærket tå-kappe
Vægt: 390 gram
Farve: Blå (Mallard Blue)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Salomon X Ultra 4 Vandresko, herre Blå (Mallard Blue) | Vandresko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: