Tilbud

Herre Salomon Quest 4 GTX vandrestøvler, herre Brun | Sand (Deset Palm | Sand) | Vandrestøvler

DKK 946.40 DKK 479.96

Komfortabel og velsiddende vandrestøvle Salomon Quest 4D GtX vandrestøvle er grundet sit brede brugsområde og gode pasfor…

Varenummer: YRR14.CV614141 Kategorier: , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Komfortabel og velsiddende vandrestøvle
Salomon Quest 4D GtX vandrestøvle er grundet sit brede brugsområde og gode pasform blandt vores bedst sælgende vandrestøvler. Støvlen er suveræn til et allround brug og selvom den er designet til vandring i hårdt terræn med tung oppakning, fungerer den også godt på en våd dag i dansk skov.
Quest støvlen er udviklet med udgangspunkt i Salomon’s succesfulde trailrunning sko og erfaringerne fra Trail skoene har Salomon brugt til at skabe en komfortabel og velsiddende vandrestøvle, der giver en super støtte og ankelsupport og ikke mindst suveræn skridtafvikling. Salomon udvikler og optimerer løbende på Quest støvlen, der i sommeren 21 er opdateret med bedre støtte og stabilitet til fod og ankel, så den fungerer endnu bedre, når du er på vandretur med tung oppakning.
Materialer og vandtæthed i topkvalitet
Støvlen er opbygget i robust nubucklæder og foret med en Gore-Tex membran, der gør den vandtæt og åndbar.
Contagrip-sålen giver godt greb i underlaget, stabilitet, stødabsorbering, pronationskontrol og suveræn støtte til foden – uanset underlag.
Den gode stødabsorbering vil særligt gavne dig på de lange vandredage og de dage hvor du går på etablerede stier og vejstrækninger.
Tåpartiet er forstærket med en gummikappe, der beskytter tæerne mod stød og slag, når du går i terrænet. Gummien forlænger ligeledes skoens levetid ved at beskytte støvlen mod små flænger i læderet samt andet hårdt mekanisk slid.
Valg af størrelse
Husk, at der skal være plads til et par gode tekniske vandresokker, hvis du skal bruge støvlen til vandring. Herudover skal du være opmærksom på, at foden hæver op, når du går langt.
Når du prøver støvlen, skal du derfor have plads til at stikke en finger ned bag hælen – uden at tæerne støder på i tåspidsen.
Detaljer:
Velsiddende, vandtæt og komfortabel vandrestøvle
Vandtæt og åndende Gore-Tex membran holder dine fødder tørrer
Suveræn pasform – perfekt til nordiske fødder
Opbygget med stabilt og støttende ADV-C 4D Chassis, der støtte til fod og ankel selv, når du går med tung oppakning i barsk terræn
Kraftigt profileret Contragrip sål, der giver godt vejgreb på smattede og våde underlag
Vægt: 1350 gram / par (str. 42 2/3)
Farve: Brun / Sand (Deset Palm / Sand)
Vedligeholdelse:
Skyl jævnligt støvlerne med lunkent vand udvendigt og ind i mellem også indvendigt. Dette opløser saltkrystaller og svedrester i membranen. Fyld støvlen ud med sammenkrøllet avispapir de første timer og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage).
Indimellem bør støvlen imprægneres. Til dette anbefaler vi Springyard Therapy Waterproofing, som er en sprayimprægnering, der er særligt velegnet til vandtæt og åndende fodtøj i læder og tekstil. Lad støvlerne tørre i minimum 12 timer ved stuetemperatur efter påføring af imprægneringen.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Salomon Quest 4 GTX vandrestøvler, herre Brun | Sand (Deset Palm | Sand) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: