Tilbud

Herre Salomon Outpulse vandresko, herre Blå (Ebony Blue) | Vandresko

DKK 1206.66 DKK 581.36

Trail-inspireret vandresko til alle former for sommervandring Salomon Outpulse er en trail inspireret vandresko, der er et godt valg til alle former for sommervandring, uanset om du skal en tur i forårsskoven, udfordre dig selv på stejle k…

Varenummer: YRR14.CV614167 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Trail-inspireret vandresko til alle former for sommervandring
Salomon Outpulse er en trail inspireret vandresko, der er et godt valg til alle former for sommervandring, uanset om du skal en tur i forårsskoven, udfordre dig selv på stejle klipper og stier i bjergene eller afsted på langdistancevandring på en af Europas mange pilgrimsruter, Hærvejen fra Hirtshals til Padborg eller krydse Alperne fra München til Venedig…
Trail inspirerede design
Outpulse er i et trail-inspireret design og særligt i opbygning af sålen trækker Salomon på deres store viden og erfaring med både trail-sko.
Skoen er unikt opbygget med et drop på hele 10mm og kurvet, så du får en rullende og dynamisk skridtafvikling, så du kommer let og ubesværet afsted og får en god vandrerytme.
I mellemsålen ligger en Energy Plate, der er en TPU-plade, som giver en fjedereffekt, der hjælper dig med at udnytte energien i hvert eneste skridt, så du får maksimalt ud af anstrengelserne.
Mellemsålen er opbygget i Fuze Surge, blød EVA-skum, der giver dig en virkelig god komfort og aflastning undervejs, mens Contragrip ydersålen med sin optimerede profilering, giver dig et godt vejgreb og fodfæste på både våde og glatte underlag.
God støtte og pasform
Outpulse er forsynet med en stabil hælkappe, der sammen med den torsionsstive sål sikrer, at du får god ankelstøtte, når du er afsted i ujævnt terræn. Den gode pasform sikres af Salomon Sensifit, der får skoen til at sidde perfekt og komfortabelt omkring foden.
Overdelen er fremstillet i slidstærkt og åndbart, der på de mest kritiske slidpunkter og i snuden er forstærket, så foden er godt beskyttet mod stød og slag, når du bevæger dig gennem ujævnt og udfordrende terræn.
Alt i alt er Salomon Outpluse en super gennemarbejdet vandresko og er godt valg til dig, der til sommervandring vil have en let og komfortabel sko, der hjælper dig med at gå hurtigt og effektivt i alle former for terræn.
Detaljer:
Velsiddende vandresko til alle former for sommervandring og allround brug
Fremstillet i genanvendt materiale
Overdel i kunststof og tekstil
Mellemsål: Stødabsorberende Fuze Surge mellemsål i blød EVA-skum
Indersål: Formstøbt Ortholite sål
Ydersål: Contagrip
Sensifit giver god pasform
Drop: 10 mm
Snøring: klassisk snøring
Forstærket tå-kappe
Vægt: 326 gram
Farve: Blå (Ebony Blue)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Salomon Outpulse vandresko, herre Blå (Ebony Blue) | Vandresko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: