Tilbud

Herre Mammut Taiss HS Hooded skaljakke, herre Blå (Marine) | Skaljakker

DKK 861.90 DKK 581.36

Ultimativ Mammut skaljakke Mammut Taiss HS Hooded Jacket er et super bud på en funktionel hardshell til…

Varenummer: YRR14.CV613905 Kategorier: , , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Ultimativ Mammut skaljakke
Mammut Taiss HS Hooded Jacket er et super bud på en funktionel hardshell til dig, der søger beskyttelse mod elementerne på alpine bestigninger, lange klatreruter og vandreture i højfjeldet. Kort sagt alle de ture, hvor en god turoplevelse afhænger af godt grej, du kan stole på og som virker, når det virkeligt gør ondt!!
Taiss Hooded er fremstillet i solidt 3-lags materiale. Yderstoffet er en solid 30-denier polyester, med et tyndt åndbart materiale på indersiden. Mellem de to lag er lagt Mammuts egen vandtætte og åndbare DRYtechnology™ Pro membran, der gør jakken 100% vandtæt og åndbar. På de mest udsatte slidpunkter er jakken forstærket med ekstra solid nylon.
Tilsammen giver de 3 lag et suverænt funktionelt materiale, der kombinerer høj slidstyrke med en, for vandtætte materialer, formidabel åndbarhed og lav vægt.
Gode detaljer
Jakken er forsynet med 2 rummelige udvendige napolens-lommer på brystet. Lommerne er naturligvis forsynet med let kørende vandafvisende lynlåse, så indholdet både er let tilgængeligt og godt beskyttet. I tillæg til de gode brystlommer er der en god inderlomme til værdigenstande og det du gerne vil passe lidt ekstra på.
Jakken er skåret i et aktivt snit og har store kiler under armene, hvilket sikrer, at du har god bevægelsesfrihed, så du både kan klatre og stå på ski fuldstændigt ubesværet af tætsiddende og ubekvem beklædning.
Al justering af klares naturligvis uden problemer og uden, at du skal åbne jakken og lukke varmen ud.
Andre detaljer, der er værd at bemærke, er den 2-vejs justerbare hætte, der er forsynet med skygge, som snildt dækker både ski-, klatre- og cykelhjelm. Glæd dig også til de lækkert skårede ærmeafslutninger, samt den gode 2-vejs lynlås i fronten, der også nemt lynes, når du er iført handsker.
Alt i alt er Mammut Taiss Hooded en solid og funktionel skaljakke i den kompromisløse kvalitet, der kendetegner Mammut og perfekt til alle dine eventyr i bjergene.
Detaljer:
3-lags skal-jakke / hardshell til et allround aktivt brug
Rummelig 2-vejs justerbar hætte med lamineret skygge, der sikrer optimalt udsyn under dårlige vejrforhold
Lommer: to højtsiddende brystlommer, der giver plads til klatresele eller hoftebælte; konstruktionen giver god volumen i lommerne, så der er plads til handsker, GPS osv.; derudover en god inderlomme
Vandafvisende og coatede lynlåse
Tilpasset Y-snit i ærmerne sikrer god bevægelsesfrihed ved ekstreme bevægelser under f.eks. under klatring, ved stavføring i dyb sne osv.
Gode ventilations-lynlåse under armene
Formskårne ærmeafslutninger for bedst mulig pasform
Vægt: 420 gram
Farve: Blå (Marine)
Materiale info:
3-lags 30 denier polyester med nylon forstærk med DWR-behandling
Vandtæt / åndende DRYtechnology™ Pro membran
PFC-frit materiale
Vask:
Følg vaskeanvisningen i jakken og brug korrekt vaskemiddel, der er beregnet til vandtæt åndende beklædning, f.eks. Fibertec Pro ECO

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Mammut Taiss HS Hooded skaljakke, herre Blå (Marine) | Skaljakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: