Tilbud

Herre Mammut Sapuen High GtX vandrestøvle, herre Grå (Titanium Ice) | Vandrestøvler

DKK 1368.90 DKK 554.32

Vandtæt allround hiking- og vandrestøvle Mammut Sapuen High GtX er en del af Mammuts Hiking serie og har et meget allround brugsområde. De er gode valg, uanset om du skal trekke i A…

Varenummer: YRR14.CV614133 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Vandtæt allround hiking- og vandrestøvle
Mammut Sapuen High GtX er en del af Mammuts Hiking serie og har et meget allround brugsområde.
De er gode valg, uanset om du skal trekke i Alperne / Himalaya, gå Caminoen, søger en stabil rejsekammerat eller en god allround spejderstøvle.
Sapuen er designet med en række af Mammuts unikke teknologier, der giver en støvle i virkelig topkvalitet og med super performance.
Super pasform med 3D teknologi:
Støvlen er skåret over en ”nordisk læst” og har en overdel opbygget i Mammut 3D Georganic teknologi, der sikrer, at alle komponenter i støvlen, der er i direkte kontakt med foden, er anatomiske formet, mens den klassiske pløs gør det nemt at komme i støvlen.
Yderligere hjælper Mammuts ”Base Fit” snøresystem dig med at blive spændt godt fast, uden at den tætte snøring lukker af for blodomløbet i foden.
Kombinationen af læst, 3D teknologi og snøring sikrer, at Sapuen sidder suverænt og har en perfekt pasform til skandinaviske fødder.
Støtte og vejgreb:
I forhold til vægt og skafthøjde giver Sapuen en overraskende god støtte.
Dette skyldes at sålen er opbygget med Flextron Teknologi. I opbygning af sålen er der indstøbt en tynd plade i fjederstål. Fjederstålet sikrer, at støvlen i længderetningen er superfleksibel, mens den på tværs har ekstra torisionstivhed, så du ikke vrider rundt, hvis du kommer skævt ind på en sten eller andet, når du bevæger dig gennem terrænet.
Et godt ”vejgreb” klares vha. en profileret Vibram ydersål, der bider godt i underlaget.
Goretex membran:
Støvlen har Gore-Tex membran, hvilket sikrer en vandafvisende støvle, der i praksis er tæt på vandtæt. Samtidig tillader Gore-tex membranen foden at ånde, så du har høj komfort, og fødderne ikke koger over af varme. Membranen er ført med ud i den høje pløs, så der heller ikke kommer vand ind omkring snøringen.
Detaljer:
Allround vandrestøvler
Mammut Flextron teknologi
Mammut 3D Georganic teknologi
BaseFit snøresystem
GORE-TEX liner
Vibram Flextron ydersål
Flex indeks A6
Farve: Grå (Titanium Ice)
Vedligeholdelse:
Skyl jævnligt støvlerne med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette opløser og fjerner salt- og svedrester fra skoenes membran.
Fyld støvlerne ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage). Indimellem bør støvlerne imprægneres.
Til dette anbefaler vi Springyard Therapy Waterproofing skoimprægnering, der er en sprayimprægnering, der kan bruges til sko i alle typer materiale. Imprægneringen er PFC-fri og er derfor mere miljøvenlig end de fleste alternativer på markedet.
Gør støvlerne rene inden imprægneringen, ryst flasken og spray et tyndt og jævnt lag på i en afstand på 15 cm. Lad derefter skoene tørre naturligt i 24 timer.
Vil du vide mere om, hvordan du giver dit fodtøj mest muligt kærlighed, kan du læse vores udførlige guide til vedligeholdelse af sko og støvler her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Mammut Sapuen High GtX vandrestøvle, herre Grå (Titanium Ice) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: