Tilbud

Herre Mammut Saentis Pro WP Mid vandresko, herre Sort (Black | Orange) | Vandresko

DKK 861.90 DKK 581.36

Let vandrestøvle perfekt til efterårs- og vinterbrug. Mammut Saentis Pro WP er en let, velsiddende og fleksibel vandrestøvle / vintersko. Den er perfekt til brug i dansk efterårsskov, hvor den gør det godt…

Varenummer: YRR14.CV614175 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Let vandrestøvle perfekt til efterårs- og vinterbrug.
Mammut Saentis Pro WP er en let, velsiddende og fleksibel vandrestøvle / vintersko. Den er perfekt til brug i dansk efterårsskov, hvor den gør det godt både på og udenfor stierne. Det høje skaft giver både ekstra beskyttelse mod elementerne, hvis du går morgentur i højt dugvådt græs og sikrer mod sne i skoen, hvis du bruger den på vinterferien. Skaftet giver også ekstra ankelstøtte, så Saentid Pro WP også er et godt valg til lettere brug i bjergene, når du er på dagstur med let rygsæk.
Det sneaker-inspireret design gør desuden Seantis velegnet til hverdagsbrug i efteråret, da skoen fint kan bruges sammen med et par jeans som en høj og funktionel sneaker en kold og våd dag, der stiller ekstra krav til fodtøjet.
Komfortabel konstruktion og gode materialer
Saentis Pro WP er opbygget med en overdel i softshell og har på de mest udsatte slidpunkter TPU-forstærkning. Den solide og forstærkede tå-kappe beskytter effektivt tåspidserne mod slag og stød, når du bevæger gennem terrænet eller op og ned ad bjergsiderne.
Skoen er forsynet Dry-Technology membran, der gør den kraftigt vandafvisende samtidig med, at den ånder godt.
Mammuts Basefit teknologi sikrer, at skoen får en perfekt pasform og sidder som en strømpe rundt om foden. Indvendigt er brugt blødt materiale, så du får en sko, der er komfortabel og nærmest giver garanti for, at du selv på de ekstra lange vandreture slipper for vabler. Den formskårede pløs bidrager yderligere til komforten og den gode pasform.
Saentis har stødabsorberende mellemsål og den skridsikre ydersål er udviklet i samarbejde med dækfabrikanten Michelin, så den – både i forhold gummiblanding og profilering – giver det bedst mulige forhold mellem skridsikkerhed på våde / glatte overflader og slidstyrke.
Alt i alt er Saentis Pro WP en velsiddende og allround vandresko, der vil følger dig på både urbane eventyr og i skov og bjerge.
Detaljer:
Elastik og formskåret pløs
Overdel i Softshell
Dry-Technology membran
TPU forstærket tåkappe
Stød-absorbering i mellemsålen
Ydersål i Michelin gummi
Farve: Sort (Black / Orange)
Materialer:
Ydermateriale: Mesh med TPU-forstærkninger
Michelin Trail Cleat sål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Mammut Saentis Pro WP Mid vandresko, herre Sort (Black | Orange) | Vandresko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: