Tilbud

Herre Mammut Mercury Mid GTX vandrestøvler, herre Brun (Ambergreen) | Vandrestøvler

DKK 1206.66 DKK 581.36

Let, vandtæt og komfortabel vandrestøvle Mammut Mercury Mid er en meget let og super komfortabel vandrestøvle. Den er særligt velegne…

Varenummer: YRR14.CV614128 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Let, vandtæt og komfortabel vandrestøvle
Mammut Mercury Mid er en meget let og super komfortabel vandrestøvle. Den er særligt velegnet i terræn, hvor en vandresko er for let og en traditionel støvle er for voldsom.
Mercury er udviklet til ture med let oppakning som forlængede weekender, hytte til hytte vandring og pilgrimsvandring som Caminoen og tilsvarende, hvor du kan proviantere undervejs og ikke skal bære på telt og kogegrej, men hvor terrænet stadig kan være lidt for krævende til sko. Da støvlen er kraftigt vandafvisende, er den velegnet til brug i alle former for terræn og under de fleste vejrforhold.
God opbygning
Mercury er opbygget med Mammuts Rolling Concept, der giver god bevægelsesfrihed og skridtafvikling i længderetningen samtidig med, at støvlen giver god støtte og stabilitet anklerne sideværts.
Bagstykket er skåret lavt, så støvlen ikke trykker på læggen, når det går stejl nedad og pløsen er i blødt materiale, så du har god bevægelsesfrihed i fodleddet, når du går opad.
Lækre materialer og Gore-tex membran
Støvlen er bygget op med Nubuck læder som ydermateriale. Læderet har god åndbarhed og tilpasser sig i brug din fod, så du får en suveræn pasform. Mercury kræver derfor meget lidt tilvænning og er hurtigt gået til.
Mercury er også forsynet med en GoreTex liner, der effektivt holder vand ude af støvlen og samtidig tillader foden at ånde. Derudover er støvlen opbygget med varierende mængde af svedtransporterende skum, der giver god pasform, komfort og støtte til fødder og ankler.
Frog sålen er inspireret af frøens super fodfæste på alle underlag og udviklet i samarbejde med Vibram. Den er mere bevægelig og blødere, end du vil oplever i traditionelle stive vandrestøvler og har en særlig Hexagon profilering, der giver et godt greb i underlaget og på våde flader.
Alt i alt er Mammut Mercury en superbehagelig og let vandrestøvle, der er det perfekte valg til former for let vandring, uanset om det er på Caminoen med let oppakning eller en tur over dugvåde marker med hunden en tidlig efterårsmorgen…
Detaljer:
Let vandrestøvle til Caminovandring, hytte til hytte-ture og tilsvarende lettere vandrebrug
Stødabsorberende EVA mellemsål, giver god komfort på hårdt underlag
Let Vibram Frog sål med speciel udviklet Hexagon struktur
Rolling Concept sål der støtter fodens naturlige rullende bevægelsesmønster
Gummiforstærkninger på udsatte slidpunkter
3D Memo foam skum giver ekstra god tilpasning og pasform
Vægt: 1080 gram / par (str. UK 8,5)
Farve: Brun (Ambergreen)
Materiale:
Ydermateriale: Blødt Terracare nubuck-læder. Terracare er produceret med minimalt brug af vand og med brug af elektricitet fra grønne energi-kilder
Liner: GoreTex
Snørebånd: Polyamid
Vedligeholdelse:
Støvlerne bør imprægneres efter behov for at vedligeholde og pleje læderet. Det forlænger støvlens levetid og bevarer de vandafvisende egenskaber. Vi anbefaler Springyard Therapy Waterproofing.
Du kan også vælge en let lædervoks, der plejer læderet lidt mere og holder længere før det slides af. Vær dog opmærksom på at farve og overflade ændres. Har man først bruge voks på læderet, er det ikke muligt at gå tilbage til spray, eller oprindeligt udseende. du kan fint starte med spray, og når læderet så henad vejen begynder at være for udpint, kan du gå videre til voks.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Mammut Mercury Mid GTX vandrestøvler, herre Brun (Ambergreen) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: