Tilbud

Herre Mammut FL Selun Sun Hoody, herre Blå (Deep Ice) | Sweater

DKK 1200.58 DKK 507.00

Letvægts Hoody til alle former for aktiv sommer Mammut FL Selun Sun er en let og teknisk langærmet T-shirt, der er genial til en aktiv dag i bjergene, uanset…

Varenummer: YRR14.CV614016 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Letvægts Hoody til alle former for aktiv sommer
Mammut FL Selun Sun er en let og teknisk langærmet T-shirt, der er genial til en aktiv dag i bjergene, uanset om du vandrer, løber eller klatrer på klipperne.
Du kan både bruge trøjen, når du bevæger dig gennem terrænet og som en let trøje i pauserne. Til alle aktiviteter er den perfekt som et godt supplement til solcreme og giver dig ekstra UV-beskyttelse, når du i højden både bliver udsat for sol fra oven og genskinnet fra klipperne…
Den ekstra lette Selun Sun Hoody vejer 206 gram og er let og luftigt. Der giver en solbeskyttelse svarende til faktor 50 og er forsynet med en let hætte, der giver dig god mulighed for at beskytte hals, nakke og hovedbund mod brændende sol.
Selun FL Sun Hoody er fremstillet i en let, luftig og super fleksibel metervare, der både giver dig en super bevægelsesfrihed, og er både åndbar og svedtransporterende, så du kommer godt af med både fugt og overskudsvarme, når du er aktiv.
Som en bonus feature er materialet behandlet med biobaseret HeiQ® Fresh durable odor control, der effektivt begrænset sur svedlugt, så trøjen også er behagelig til flere dages brug uden mulighed for vask.
Andre detaljer, der værd at bemærke er de to stropper, der giver mulighed for at sikre ærmerne om tomlen, så de ikke kryber op og det intrigerede ”halsrør”, som kan trække op og for effektivt at beskytte hals og hage mod både sol og kold vind.
Alt i alt er Mammut FL Selun Sun en super T-shirt, der er behagelig, funktionel og perfekt til alle former for træning og vandring i bjergene, hvor den giver ekstra god beskyttelse mod stærk og kraftig bjergsol.
Detaljer:
Blød, strækbar og teknisk vandre- og løbetrøje til herrer
Let og luftig hætte, der effektivt beskytter hals, nakke og hoved mod solen
Indbygget ”hals”
Elastisk ærmeafslutning med tomlestrop
Sømløs 3D-konstruktion
Pasform: Regular
Vægt: 206 gram
Farve: Blå (Deep ice)
Materiale:
92 % polyester
8% Spandex
HeiQ® Fresh durable odor control behandling

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Mammut FL Selun Sun Hoody, herre Blå (Deep Ice) | Sweater”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: