Tilbud

Herre Mammut Convey Tour skaljakke, herre Sort (Black) | Regnjakker

DKK 1041.04 DKK 479.96

Når bjergene kalder Mammut Convey Tour er en let 2.5-lags skaljakke, og med en vægt på 300 gram, er den næ…

Varenummer: YRR14.CV613871 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Når bjergene kalder
Mammut Convey Tour er en let 2.5-lags skaljakke, og med en vægt på 300 gram, er den nærmest et must-have i rygsækken, så du har den lige ved hånden, hvis vejret skaber udfordringer på turen og du bliver nødt til at beskytte dig mod elementerne.
Jakken er forsynet med en Gore-Tex membran, der gør den 100% vandtæt og godt åndbar. Hvis du virkeligt knokler og har brug for at komme med overskudsvarmen, kan du hurtigt lyne jakken op under armene, hvor den er forsynet to gode ventilationsåbninger med gode 2-vejs lynlåse.
Yderligere detaljer, der er værd at bemærke på yderjakken, er den justerbare hætte, de to gode stiklommer med vandafvisende lynlåse, de gode justeringsmuligheder i bund og manchetter og det asymmetriske snit, der giver dig ekstra god bevægelsesfrihed, når du bevæger dig gennem terrænet.
Alt i alt er Convey Tour en meget simpel, men effektiv turmakker, der på alle former for tur er et godt supplement til en softshell, så du er forberedt, uanset om regnen overrasker dig i bjergene eller i bøgeskoven.
Detaljer:
2.5-lags skaljakke til turbrug f.eks. på fjeldet eller i bjergene
Ydermateriale: 100% polyester
Gore-Tex membran: 100% Polytetrafluorethylene
Vandsøjletryk: 28.000 mm.
Justerbar hætte
To sidelommer med lynlås
Ventilation med lynlås under armene
Pasform: Regular fit
Vægt: 300 gram
Farve: Sort (Black)
Vask og vedligeholdelse:
Jakken kan vaskes normalt i maskine ved 40 grader. Til vask bør bruges en sæbe, der er beregnet til vandtæt åndende beklædning, f.eks. ToKo Eco Textile Wash.
Efter nogle ganges vask eller lang tids hårdt brug, kan jakken med fordel genimprægneres med ToKo Eco Textile Proof eller tilsvarende. Imprægneringen genskaber yderstoffets oprindelige vandafvisende egenskaber, så vandet preller af i dråber og ikke opsuges af materialet, hvilket giver en signifikant forbedring af åndbarheden.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Mammut Convey Tour skaljakke, herre Sort (Black) | Regnjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: