Tilbud

Herre Mammut Convey 3-i-1 Tour HS jakke, herre Cheetah/Black Brun (Cheetah | Black) | Vinterjakker

DKK 861.90 DKK 581.36

3-i-1 jakke til alle vejrforhold Mammut Convey 3-i-1 Hooded er en 3-i-1 jakke. Jakken er kendetegnet …

Varenummer: YRR14.CV613846 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

3-i-1 jakke til alle vejrforhold
Mammut Convey 3-i-1 Hooded er en 3-i-1 jakke. Jakken er kendetegnet ved Mammuts kompromisløse til gang til kvalitet. Både materialevalg og funktion er derfor helt i top og du får med Convey 3-i-1 en perfekt kombination af en superlet vandtæt / åndende skaljakke og en let / varm dunjakke.
De to jakker kan enten bruges i kombination eller hver for sig og giver dig dermed ideel beskyttelse mod elementerne, uanset hvad vejrguderne smider efter dig.
Let skaljakke i de bedste materialer
Yderjakken på Convey 3-i-1 er en 2.5-lags skaljakke, der er forsynet med en Gore-Tex membran, som gør den 100% vandtæt og åndbar. Hvis du virkeligt knokler og har brug for at komme med overskudsvarmen, kan du hurtigt lyne jakken op under armene, hvor den er forsynet to gode ventilationsåbninger med gode 2-vejs lynlåse.
Yderligere detaljer, der er værd at bemærke på yderjakken, er den justerbare hætte, de to gode stiklommer med vandafvisende lynlåse, de gode justeringsmuligheder i bund og manchetter og det asymmetriske snit, der giver dig ekstra god bevægelsesfrihed, når du bevæger dig gennem terrænet.
Lun inderjakke i topkvalitet
Den superlette inderjakke er en unik hybrid mellem en let dunjakke og en teknisk og slidstærk fiberjakke.
Jakken er sammensat, så du får blødt, luftigt og isolerende dun, hvor kroppen er mest udsat for kulde, og du derfor har ekstra brug for isolationen. I armene og i skuldrene, hvor behovet for isolation er mindre og hvor du prioriterer bevægelsesfrihed, har jakken fiberisolering, der fylder mindre, så du kan bevæge dig frit og uhindret.
Ydermaterialet er let Pertex Quantum nylon, der er helt vindtæt og har fået en DWR-behandling, der gør det kraftigt vandafvisende, så jakken også kan klare en let byge, hvis du bliver overrasket af dårligt vejr i løbet af dagen.
Behandlingen er fri for de hormonforstyrrende flourcarbon-stoffer, som ellers bruges i langt de fleste vandafvisende behandlinger.
God vinterjakke
Vha. af Mammuts ”Easy Combine” kan du nemt og hurtigt lyne skal- og dunjakken sammen til en god og varm vinterjakke, der modstår det meste…
Alt i alt er Convey 3-i-1 en varm, multifunktionel og effektiv tur- og hverdagsjakke, du grundet de gode kombinationsmuligheder kan bruge året rundt, uanset om du bliver ramt af regn, sne eller kulde.
Detaljer:
3-i-1 jakke til allround brug
Yderjakke i 2.5-lags Goretex Paclite
Inderjakke i dun og fiber
Ydermateriale: 100% polyester
Gore-Tex membran: 100% Polytetrafluorethylene
Vandsøjletryk: 28.000 mm.
Isolering: 60 gram 750 cuin andedun 90 / 10
Justerbar hætte
To sidelommer med lynlås
Ventilation med lynlås under armene
Pasform: Regular fit
Samlet vægt: 752 gram
Farve: Brun (Cheetah / Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Mammut Convey 3-i-1 Tour HS jakke, herre Cheetah/Black Brun (Cheetah | Black) | Vinterjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: