Tilbud

Herre Mammut Aenergy Light Half Zip trøje, herre Blå (Deep Ice) | Fleece Jakker

DKK 1206.66 DKK 581.36

Perfekt til sommervandring og højintense aktiviteter Mammut Aenergy FL Half Zip er et suverænt valg, uanset om du bruger, trøjen til…

Varenummer: YRR14.CV613894 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Perfekt til sommervandring og højintense aktiviteter
Mammut Aenergy FL Half Zip er et suverænt valg, uanset om du bruger, trøjen til sommervandring, løb eller som et funktionelt inderlag til højintense vinteraktiviteter som f.eks. ski-løb eller sneskovandring.
Aenergy er let og luftig med suveræne svedtransporterende egenskaber. Den er vævet i en sømløs 3D-konstruktion, så du slipper for irriterende syninger. Det betyder, at du vil have en oplevelse af, at trøjen har et suverænt fit og nærmest smyger sig om kroppen, så du får optimal bevægelsesfrihed. Den er er forsynet med ekstra ventilerende paneler på ryggen og under armene, så du nemt slipper af med overskudsvarmen
Længden er god, så du ikke risikerer at fryse på mellemstykket. Ærmerne har ligeledes en god længde og er lækkert afsluttet med en elastisk kant, så de ikke kryber op, men sidder godt fast om håndleddet.
Den gode dybe lynlås gør det både nemt og hurtigt at trække trøjen over hovedet, og giver dig mulighed for at få hurtig og effektiv ventilation, når du virkelig knokler og får pulsen op.
Som en bonus feature er materialet behandlet med biobaseret HeiQ® Fresh durable odor control, der effektivt begrænset sur svedlugt, så trøjen også er behagelig til flere dages brug uden mulighed for vask.
Alt i alt er Mammut Aenergy et super valg, uanset om du er på udkig efter en teknisk trøje sommervandring eller til aktivt brug i de kolde måneder.
Detaljer:
Blød og strækbar vandre- og løbetrøje til herrer
Elastisk ærmeafslutning
God dyb lynlås, der gør det nemt at trække trøjen over
Sømløs 3D-konstruktion
Pasform: Regulær
Refleks-detaljer, der giver ekstra synlighed i mørke
Vægt: 135 gram
Farve: Blå (Deep Ice)
Materiale:
100 % polyester
HeiQ® Fresh durable odor control behandling, der minimerer lugtgener

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Mammut Aenergy Light Half Zip trøje, herre Blå (Deep Ice) | Fleece Jakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: