Tilbud

Herre Lowa Renegade Mid LTH vandrestøvler, herre Brun (Espresso) | Vandrestøvler

DKK 912.60 DKK 513.76

Verdens (måske) bedste allround vandrestøvle Lowa Renegade Mid LtH er verdens (måske) bedste allround vandres…

Varenummer: YRR14.CV614142 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Verdens (måske) bedste allround vandrestøvle
Lowa Renegade Mid LtH er verdens (måske) bedste allround vandrestøvle og er ideel til det meste – Himalaya trekking, Caminovandring eller spejderbrug og har en "state of art" pasform.
Renegade er efter 20 år på markedet blandt verdens bedste solgte vandrestøvler i sin kategori og er senest blevet hædret og optaget i det anerkendte Backpacker Magazines Hall Of Fame med verdens bedste outdoorprodukter. Vi er helt sikkert også fans…
Tysk håndværk og unikke teknologier
Produktionen af Renegate er baseret på Lowas næste 100 års erfaring med produktion og design af kvalitets fodtøj.
Støvlen er opbygget med en overdel i blødt Nubuck læder, der giver gode åndbare egenskaber når du bruger støvlen i varmt og tørt terræn. Skal du afsted, hvor det er vådt, kan du behandle og imprægnere læderet med lædervoks, så det bliver kraftigt vandafvisende og klarer det meste…
Læst og pasform er næsten et kapitel for sig selv. Lowas læst er udviklet til nordeuropæiske fødder og er baseret på Lowas næsten 100 års erfaring med velsiddende kvalitets fodtøj. Du får derfor en støvle, der sidder perfekt med plads og støtte de rigtige steder, hvor det virkeligt betyder noget for dine fødders komfort.
For at give ekstra torsionsstivhed er sålen er opbygget med Lowas egen MONOWRAP teknologi, der er en 3-dimensionel PU-ramme, der dels går op om siden på støvlen (STABILITY FRAME) og dels ligger under hele foden (SUPPORT FRAME). Rammen giver en god sideværts stabilitet og støtte til foden, når du bevæger dig gennem ujævnt terræn, og tillader samtidig foden at arbejde frit i længderetning, så du stadig har en god skridtafvikling.
Mellemsålen er i sprøjtestøbt PU, der giver god stødabsorbering og ydersålen er en kraftigt profileret og slidstærk Vibramsål, der både giver et godt greb i underlaget og har høj slidstyrke.
Snøresystemet er opbygget med lukkede hægter med i den nederste del og åbne låsehægter i toppen, så du nemt kan stramme støvlen godt til. Over anklen kan du ”låse” snøringen, så foden bliver spændt godt og behageligt fast.
Alt i alt gør kombination af gedigent tysk håndværk og brugen af de nyeste teknologier indenfor udvikling og produktion af vandrestøvler Renegade til et supervalg, hvis du er på jagt efter en vandrestøvle i topkvalitet. Det er også derfor, at støvlen er Lowas bedste sælgende model gennem de sidste 20 år.
Detaljer og materialer:
Overdel: Nubuck læder
MONOWARP teknologi
Indlægssål ATC
Sprøjtestøbt PU mellemsål
Ydersål: VIBRAM EVO
Vægt: 1088 gram (par)
Farve: Brun (Espresso)
Vedligeholdelse:
Er støvlerne blevet våde så fyld dem ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage).
Støvlerne bør løbende imprægneres for at gøre dem vandafvisende og vedligeholde læderet. Til dette anbefaler vi Springyard Therapy Waterproofing skoimprægnering, der er en sprayimprægnering, der kan bruges til fodtøj i alle typer materiale. Imprægneringen er PFC-fri og er derfor mere miljøvenlig end de fleste alternativer på markedet.
Gør støvlerne rene inden imprægneringen, ryst flasken og spray et tyndt og jævnt lag på i en afstand på 15 cm. Lad derefter støvlerne tørre naturligt i 24 timer. Vil du vide mere om, hvordan du giver dit fodtøj mest muligt kærlighed, kan du læse vores udførlige guide til vedligeholdelse af sko og støvler her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Lowa Renegade Mid LTH vandrestøvler, herre Brun (Espresso) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: