Tilbud

Herre Lowa Renegade Low GTX vandresko, herre Brun (Espresso) | Vandresko

DKK 976.82 DKK 581.36

Kompromisløst håndværk og tysk kvalitet Lowa Renegade Low Gtx er er en vandresko med samme opbygning som den populære støvle. Du får derfor samme gode komfort, mange af de samme funkti…

Varenummer: YRR14.CV614170 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Kompromisløst håndværk og tysk kvalitet
Lowa Renegade Low Gtx er er en vandresko med samme opbygning som den populære støvle.
Du får derfor samme gode komfort, mange af de samme funktioner og samme ”state of art” pasform som i Renegade støvlen, men da skaftet er lavere, har du ikke helt den samme støtte.
Skoen egner sig derfor bedst til vandring med lettere rygsæk f.eks. til dagture i alperne, en god lang vandretur i skoven eller som en god og solid hverdagssko.
Tysk håndværk og unikke teknologier
Produktionen af Renegade er baseret på tæt på Lowas næste 100 års erfaring med produktion og design af kvalitets fodtøj.
Vandreskoen er opbygget med en overdel i blødt Nubuck læder, der har gode åndbare egenskaber. For at give skoen de bedste mulige egenskaber til et allround brug er den yderligere forsynet med en GORE-TEX liner, der i praksis gør den tæt på 100% vandtæt.
Læst og pasform er næsten et kapitel for sig selv. LOWAs læst er udviklet til nordeuropæiske fødder og baseret på LOWAs næsten 100 års erfaring med velsiddende kvalitets fodtøj. Du får derfor en sko, der sidder perfekt med plads og støtte de steder hvor det virkeligt betyder noget for dine fødders komfort.
For at give ekstra torsionsstivhed er sålen er opbygget med LOWAs egen MONOWRAP teknologi, der er en 3-dimensionel PU-ramme, der ligger under hele foden (SUPPORT FRAME). Rammen giver en god sideværts stabilitet og støtte til foden, når du bevæger dig gennem ujævnt terræn, og tillader samtidig foden, at arbejde frit i længderetning så du stadig har en god skridtafvikling.
Mellemsålen er i sprøjtestøbt PU, der giver god stødabsorbering og ydersålen er en kraftigt profileret og slidstærk Vibramsål, der både giver et godt greb i underlaget og har høj slidstyrke.
Alt i alt gør kombinationen af gedigent tysk håndværk og brugen af de nyeste teknologier indenfor udvikling og produktion af vandrefodtøj Renegade til et supervalg, hvis du er på jagt efter en vandresko i topkvalitet.
Detaljer og materialer:
Overdel: Nubuck læder
Liner: GORE-TEX
MONOWARP teknologi
Indlægssål ATC
Sprøjtestøbt PU mellemsål
Ydersål: VIBRAM EVO
Vægt: 1040 gram / par (str. 8)
Farve: Brun (Espresso)
PFC-fri
Vedligeholdelse:
Skyl jævnligt skoene med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette opløser og fjerner salt- og svedrester fra skoenes membran.
Fyld skoene ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage).
Indimellem bør skoene imprægneres. Til dette anbefaler vi Springyard Therapy Waterproofing skoimprægnering, der er en sprayimprægnering, der kan bruges til sko i alle typer materiale. Imprægneringen er PFC-fri og er derfor mere miljøvenlig end de fleste alternativer på markedet. Gør skoene rene inden imprægneringen, ryst flasken og spray et tyndt og jævnt lag på i en afstand på 15 cm. Lad derefter skoene tørre naturligt i 24 timer.
Vil du vide mere om, hvordan du giver dit fodtøj mest muligt kærlighed, kan du læse vores udførlige guide til vedligeholdelse af sko og støvler her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Lowa Renegade Low GTX vandresko, herre Brun (Espresso) | Vandresko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: