Tilbud

Herre Lowa Innox Evo GtX Low, vandresko herre Grøn (Green) | Vandresko

DKK 1379.04 DKK 581.36

Vandtæt vandresko med perfekt balance mellem vægt og funktion Lowa Innox EVO GtX Low er en let vandresko, der både er velegnet på ujævne vandrestier og et godt valg som en robust sko til de hverdage,…

Varenummer: YRR14.CV614171 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Vandtæt vandresko med perfekt balance mellem vægt og funktion
Lowa Innox EVO GtX Low er en let vandresko, der både er velegnet på ujævne vandrestier og et godt valg som en robust sko til de hverdage, hvor vejrguderne udfordrer og tester fodtøj og fødder med byger, regn og kulde.
Innox EVO er tro mod sine rødder og du får samme gode komfort, mange af de samme funktioner og samme ”state of art” pasform som i Lowas vandresko og støvler. Skoen er et perfekt valg ”Light and Fast” brug som f.eks. dagsture lettere rygsæk i alperne, en god lang vandretur i skoven eller som en god og solid hverdagssko.
Tysk håndværk og unikke teknologier
Produktionen af Innox EVO GtX er baseret på tæt på Lowas næste 100 års erfaring med produktion og design af kvalitets fodtøj.
Vandreskoen er opbygget med en overdel i solid og tætvævet nylon mesh, som yderligere er forsynet med forstærkninger i microfiber. For at give skoen de bedste mulige egenskaber til et allround brug, er den yderligere forsynet med en GORE-TEX liner, der i praksis gør den tæt på 100% vandtæt.
Læst og pasform er næsten et kapitel for sig selv. LOWAs læst er udviklet til nordeuropæiske fødder og baseret på LOWAs næsten 100 års erfaring med velsiddende kvalitets fodtøj. Du får derfor en sko, der sidder perfekt med plads og støtte de steder, hvor det virkeligt betyder noget for dine fødders komfort.
For at give ekstra torsionsstivhed er sålen er opbygget med LOWAs egen MONOWRAP teknologi, der er en 3-dimensionel PU-ramme, der ligger under hele foden (SUPPORT FRAME). Rammen giver en god sideværts stabilitet og støtte til foden, når du bevæger dig gennem ujævnt terræn, og tillader samtidig foden, at arbejde frit i længderetning så du stadig har en god skridtafvikling.
Mellemsålen er i stødabsorberende DynaPu og ydersålen er Lowas egen Enduro EVO, der giver et godt greb på alle former for underlag.
Alt i alt gør kombination af gedigent tysk håndværk og brugen af de nyeste teknologier indenfor udvikling og produktion af vandrefodtøj Lowa Innox EVO GtX til et supervalg, hvis du er på jagt efter en god og velsiddende sko, du kan bruge til både hverdag og tur gennem under alle vejrforhold og til alle formål.
Detaljer:
Let og robust vandresko
Overdel: Nylon mesh med microfiber forstærkninger
Liner: GORE-TEX
MONOWARP teknologi
Udtagelig indlægssål
Stødabsorberende DynaPu mellemsål
Ydersål: Lowa Hybrid Trac
Vægt: 700 gram / par
Farve: Grøn (Green)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Lowa Innox Evo GtX Low, vandresko herre Grøn (Green) | Vandresko”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: