Tilbud

Herre Lowa Camino GTX vandrestøvler, herre Mørkegrå|Sort | Vandrestøvler

DKK 1001.83 DKK 534.04

Solid vandrestøvle – perfekt i vådt og råt terræn Lowa Camino GTX er en solid vandrestøvle, der er perfekt til et allround brug og giver dig god komfort og støtte, uanset om du er på dag-tur i det skotske højland eller vandrer med tung oppakning i fje…

Varenummer: YRR14.CV614148 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Solid vandrestøvle – perfekt i vådt og råt terræn
Lowa Camino GTX er en solid vandrestøvle, der er perfekt til et allround brug og giver dig god komfort og støtte, uanset om du er på dag-tur i det skotske højland eller vandrer med tung oppakning i fjeldet.
Da støvlen er forsynet med Gore-Tex membran og helt vandtæt er den ekstra velegnet til brug i områder, hvor der større sandsynlighed for nedbør og våde tæer. F.eks. i de nordiske fjelde, Skotland eller i områder, hvor du i perioder går i tøsne.
Modsat gør Gore-tex membranen støvlen lidt varmere, hvis du vandrer i tørt og varmt terræn som f.eks. sommervandring i alperne, på Caminoen eller tilsvarende.
Materiale og detaljer i topklasse
Camino GTX er fremstillet i kraftigt nubucklæder og forsynet med linning i blødt handskelæder, der giver god komfort og regulerer temperaturen samtidig med at sved absorberes.
For at gøre Camino GTX helt vandtæt er den forsynet med vandtæt og åndende membran i Gore-Tex.
Vibram® Apptrail-sålen er udviklet til støvler, hvor det er vigtigt at have god kontakt med underlaget. Præcis, hvad du har brug for, når du går med oppakning i uvejsomt terræn.
Støvlen er fremstillet med Lowa Flex®, der gennem blandt andet bevægelige snørebåndshægter, gør det muligt at tilpasse støvlen individuelt. Flexfit® hjælper til gode og kontrollerede ankelbevægelser takket være en flekszone.
Pløsen er anatomisk formet for forbedret bevægelsesfrihed og komfort. Lowa’s patenteret X-lacing®-system holder pløsen på plads – både horisontalt og vertikalt, hvorved du undgår unødvendig pres på foden og vabler. Et 2-zoners snøresystem giver mulighed for god snøring: et over forfoden og et ved skaftet.
Lowa’s Camino GTX er det oplagte valg, hvis du søger et par kvalitetsstøvler, dine fødder vil elske at være på tur i mange år frem.
Detaljer:
Vandtæt vandrestøvle med Gore-Tex membran til herrer
Lowa Flex® for individuel tilpasning af støvlen
Flexfit® for bedre ankelbevægelser
Indersål for god komfort til vandreture med lettere oppakning
Anatomisk formet C4-pløs
2 zone lacing
X-lacing® holder pløsen på rette plads, når du bevæger dig
Ydermateriale: Nubucklæder
Membran: Goretex
Linning i læder
Sål: Vibram® Apptrail
Kan forsåles
Vægt: 1600 g/par
Farve: Mørkegrå/Sort

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Lowa Camino GTX vandrestøvler, herre Mørkegrå|Sort | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: