Tilbud

Herre Lowa Camino Evo LL vandrestøvle, herre Brun (Brown) | Vandrestøvler

DKK 876.10 DKK 554.32

Solid vandrestøvle – perfekt i varieret terræn Lowa Camino EVO LL er en solid vandrestøvle, der er perfekt til alle fo…

Varenummer: YRR14.CV614147 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Solid vandrestøvle – perfekt i varieret terræn
Lowa Camino EVO LL er en solid vandrestøvle, der er perfekt til alle former for vandrebrug og giver dig god komfort og støtte, uanset om du er på dagstur i det skotske højland eller vandrer med tung oppakning i fjeldet.
Støvlen er opbygget i solidt læder, der kan gøres tæt på vandtæt med en god imprægnering. Samtidig sikrer læderet et godt indeklima i støvlen. Støvlen er derfor velegnet i områder, hvor det enten er tørt og varmt eller hvor du oplever vekslende vejr med både nedbør og perioder med tørvejr. F.eks. i alperne, Himalaya eller til fjeldvandring i Norden.
Materiale og detaljer i topklasse
Camino EVO LL er fremstillet i kraftigt nubucklæder og forsynet med linning i blødt handskelæder, der giver god komfort og regulerer temperaturen samtidig med at sved absorberes.
Støvlen er forsynet med Vibram® Apptrail-sålen, der med sin kraftige profilering giver et super vejgreb på alle former for underlag, hvilket er præcist, hvad du har brug for, når du går med oppakning på ujævne vandrestier og gennem alle former for terræn. Mellemsålen er forsynet med stødabsorberende EVO materiale under hæl og forfoden, der giver aflastning og forøget komfort i løbet af vandredagen.
Støvlen er fremstillet med Lowa Flex Fit® teknologi, der – i en så stiv og støttende støvle som Camino – giver dig en overraskende god fremadrettet bevægelighed i anklen, så du oplever en fri og uhindret skridtafvikling.
Pasformen og ”fittet” i støvlen kan tilpasses ekstra godt til dig og din fod takket være et 2-zoners snøresystem (så støvlen kan snøres perfekt både over forfoden og omkring anklen) og bevægelige snørebåndshægter, gør det muligt at tilpasse støvlen individuelt.
Pløsen er anatomisk formet for forbedret bevægelsesfrihed og komfort. Lowa’s patenteret X-lacing®-system holder pløsen på plads – både horisontalt og vertikalt, og du undgår dermed unødvendigt pres på foden og vabler.
Alt i alt er Lowa Camino EVO LL det oplagte valg, hvis du søger et par solide og støttende vandrestøvler til alle former for brug og som dine fødder vil elske at være på tur i mange år frem.
Detaljer:
Vandrestøvle i kraftig Nubuck læder
Lowa Flex® for individuel tilpasning af støvlen
Flexfit® for bedre ankelbevægelser
Anatomisk formet C4-pløs
2 zone lacing
X-lacing® holder pløsen på rette plads, når du bevæger dig
Ydermateriale: Nubucklæder
Linning i læder
Sål: Vibram® Apptrail
Stød-absorbering EVO
Kan omforsåles
Vægt: 1600 g/par
Farve: Brun (Brown)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Lowa Camino Evo LL vandrestøvle, herre Brun (Brown) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: