Tilbud

Herre Lowa Camino Evo GtX vandrestøvler, herre Brun (Brown | Graphite) | Vandrestøvler

DKK 1117.43 DKK 594.88

Solid vandrestøvle – perfekt i varieret terræn Lowa Camino EVO GtX er en solid vandrestøvle, der er perfekt til alle form…

Varenummer: YRR14.CV614132 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Solid vandrestøvle – perfekt i varieret terræn
Lowa Camino EVO GtX er en solid vandrestøvle, der er perfekt til alle former for vandrebrug og giver dig god komfort og støtte, uanset om du er på dagstur i det skotske højland eller vandrer med tung oppakning i fjeldet.
Støvlen er opbygget i solidt læder og forsynet med vandtæt og åndende Gore-tex membran, så den er tæt på 100% vandtæt. Da Gore-tex membranen er åndbar, er der alligevel et OK "indeklima" i støvlen. De gode vandafvisende egenskaber og den god støtte gør Camino GtX velegnet i områder, hvor du går i "råt" og ujævnt terræn og har stor sandsynlighed for både nedbør og skal gennem vådt eller sumpet terræn . f.eks. Skotland, Himalaya eller til fjeldvandring i Norden.
Materiale og detaljer i topklasse
Camino EVO GtX er fremstillet i kraftigt nubucklæder og forsynet med linning i blødt handskelæder, der giver god komfort og regulerer temperaturen samtidig med at sved absorberes. Støvlen er yderligere forsynet med membran i vandtæt / åndende Gore-tex.
Støvlen har Vibram® Apptrail-sålen, der med sin kraftige profilering giver et super vejgreb på alle former for underlag, hvilket er præcist, hvad du har brug for, når du går med oppakning på ujævne vandrestier og gennem alle former for terræn. Mellemsålen er forsynet med stødabsorberende EVO materiale under hæl og forfoden, der giver aflastning og forøget komfort i løbet af vandredagen.
Støvlen er fremstillet med Lowa Flex Fit® teknologi, der – i en så stiv og støttende støvle som Camino – giver dig en overraskende god fremadrettet bevægelighed i anklen, så du oplever en fri og uhindret skridtafvikling.
Pasformen og ”fittet” i støvlen kan tilpasses ekstra godt til dig og din fod takket være et 2-zoners snøresystem (så støvlen kan snøres perfekt både over forfoden og omkring anklen) og bevægelige snørebåndshægter, gør det muligt at tilpasse støvlen individuelt.
Pløsen er anatomisk formet for forbedret bevægelsesfrihed og komfort. Lowa’s patenteret X-lacing®-system holder pløsen på plads – både horisontalt og vertikalt, og du undgår dermed unødvendigt pres på foden og vabler.
Alt i alt er Lowa Camino EVO GtX det oplagte valg, hvis du søger et par solide, støttende og ekstra vandafvisende vandrestøvler til alle former for brug og som dine fødder vil elske at være på tur i mange år frem.
Detaljer:
Vandrestøvle i kraftig Nubuck læder
Lowa Flex® for individuel tilpasning af støvlen
Flexfit® for bedre ankelbevægelser
Anatomisk formet C4-pløs
2 zone lacing
X-lacing® holder pløsen på rette plads, når du bevæger dig
Kan omforsåles
Vægt: 1600 g/par
Farve: Brun (Brown / Graphite)
Materiale:
Ydermateriale: Nubucklæder
Linning i læder
Vandtæt / åndende Goretex membran
Vibram® Apptrail sål
EVO stød-absorbering

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Lowa Camino Evo GtX vandrestøvler, herre Brun (Brown | Graphite) | Vandrestøvler”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: