Tilbud

Herre Fjällräven Vidda Pro Regular bukser, herre Sort ( Black ) | Vandrebukser

DKK 1277.64 DKK 615.16

De klassiske Fjällräven bukser Fjällrävens klassiske Vidda bukser er perfekte til alle form for friluftsliv og giver dig de ekstra gode friluftsoplevelser, som du …

Varenummer: YRR14.CV613788 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

De klassiske Fjällräven bukser
Fjällrävens klassiske Vidda bukser er perfekte til alle form for friluftsliv og giver dig de ekstra gode friluftsoplevelser, som du får når tøj og udstyr er i orden.
Perfekt snit og super detaljer
Fjällräven Vidda har et velsiddende snit og formsyede knæ, hvilket gør buksen perfekt til aktivt brug. Det betyder bl.a., at det er nemt at sidde på hug ved bålet og at der er god bevægelsesfrihed, når du bevæger gennem terrænet, skal over væltede træer eller op ad stejle skråninger.
Derudover er buksen under hvert knæ blevet forsynet med en slids, så du efter behov kan forsyne buksen med Fjällrävens Kneepads, hvilket er genialt, hvis du skal sidde på knæ i kold og fugtig skovbund eller bruger bukserne til vinterbrug.
Kombinationen af Fjällrävens næsten uopslidelige G-1000 væv og de kraftige forstærkninger på knæene og bagen gør, at buksen holder næsten evigt.
Buksen er imprægneret med Fjällrävens egen Grønlandsvoks, der gør den vandafvisende, vindtæt og hurtigtørrende uden at gå på kompromis med, at buksen stadig er let, åndende og behagelig at have på.
Læg dertil et utal af lommer og mulighed for indsnøring ved anklerne, der sikrer at buksen sidder perfekt over vandrestøvlen – og du har opskriften på den perfekte fjeld- og udendørsbuks.
Detaljer:
Materiale: G-1000 Original (65% polyester / 35% bomuld)
Klassiske Fjällräven bukser
Forstærkninger på knæ og bagdel
Benlængde Regular
To stiklommer, tre lommer på låret til blandt andet kort, kniv eller økselomme, knivlomme på underbenet og indvendig sikkerhedslomme
Kan trækkes sammen om støvlerne ved ben afslutningen
Vægt: 585 gram (str. 48)
Er behandlet med Grønlandsvoks, for at gøre bukserne lettere vandafvisende
PFC-fri
Farve: Sort ( Black )
Tip:
Efter et par ganges vask, kan buksen med fordel genimprægneres med Grønlandsvoks.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Fjällräven Vidda Pro Regular bukser, herre Sort ( Black ) | Vandrebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: