Tilbud

Herre Fjällräven Övik Travel Skjorte LS, herre Grøn (Green) | Skjorter

DKK 1321.58 DKK 581.36

Langærmet skjorte til allround sommerbrug Fjällräven Övik Travel Shirt LS (Long Sleeve) er en langærmet sommerskjorte, der er perfekt til en tur på din yndlingscafé, når du skal mødes med vennerne og planlægge sommerens tu…

Varenummer: YRR14.CV614029 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Langærmet skjorte til allround sommerbrug
Fjällräven Övik Travel Shirt LS (Long Sleeve) er en langærmet sommerskjorte, der er perfekt til en tur på din yndlingscafé, når du skal mødes med vennerne og planlægge sommerens ture og eventyr.
Samtidig er den lette og komfortable skjorte et ideelt valg til rejsebrug, da den både kan bruges på stranden sammen et par shorts og klip-klappere og om aftenen fint kan sættes sammen med et jeans, når du skal ude og spise med konen. Skjorten har desuden den fordel, at de lange ærmer giver god beskyttelse mod stærk sol.
Skjorten er skåret i løs siddende pasform, så den sidder behageligt og ikke klistret til kroppen i varmt vejr. Den tørrer lynhurtigt efter vask og er derfor god til rejsebrug med begrænset plads i kufferten, da du nemt kan skylle den op om aften og have klar til brug igen næste morgen.
Materialet er blød og kølende hamp. Metervaren er kreppet og løftes derfor lidt væk fra huden, hvilket giver en ekstra ventilation og luftig fornemmelse, der gør Övik Travel superbehagelig i varmt vejr.
Alt i alt er Övik Travel Shirt et supervalg til både varme sommerdage og rejsebrug.
Detaljer:
Langærmet herreskjorte til allround rejse- og sommerbrug
To gode brystlommer med klaplukning
Vægt: 259 g (str. M)
Relaxed Fit
Farve: Grøn (Green)
Materiale:
55% hamp / 45% genanvendt polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Fjällräven Övik Travel Skjorte LS, herre Grøn (Green) | Skjorter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: