Tilbud

Herre Fjällräven Keb long bukser, herre Sort (Solid Black) | Vandrebukser

DKK 1081.60 DKK 547.56

Vandrebukser med god bevægelsesfrihed Fjällräven har fremstillet Keb-bukserne med vandring i tankerne. Modellen er lavet med stretch omkring livet og bag på benene,…

Varenummer: YRR14.CV613941 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Vandrebukser med god bevægelsesfrihed
Fjällräven har fremstillet Keb-bukserne med vandring i tankerne. Modellen er lavet med stretch omkring livet og bag på benene, så bukserne giver dig maksimal bevægelsesfrihed og god pasform. Af samme årsag er knæene formsyet.
Slidstærke materialer
G-1000® er i forvejen kendt som et meget slidstærkt materiale, som er både vandafvisende og vindtæt. Derfor er Keb-bukserne forstærket med G-1000® på de mest udsatte steder som knæene, bagdelen og hele forsiden på benene. Forneden på benafslutningen er der dobbelt forstærkning for at øge slidstyrken omkring vandrestøvlerne. Varianten af G-1000 brugt til disse bukser kaldes G-1000 Eco, som består af genbrugspolyester og økologisk bomuld. Du kan endda benytte Fjällrävens egen Grønlandsvoks til at øge buksernes vand- og vindtætte egenskaber.
Ventilerende
Du får hurtigt varmen, når du vandrer i kuperet terræn, og derfor er bukserne forsynet med ventilationsåbninger med lynlås fra knæ til hofte og langs læggene. Derudover har Keb-bukserne lommer placeret på lårene med trykknapper og to højt placeret stiklommer, hvor rygsækkens hoftebælte ikke forhindrer dig i at få fat på dine ting. Brug bukserne til vandring i al slags vejr og terræn året rundt – om det så er på dagsture eller igennem hele Kungsleden.
Detaljer
Materiale: G-1000® Eco: 65% genbrugspolyester 35% øko-bomuld, Stretch: 63% polyamid, 26% polyester, 11% elastan
Vinder af Outdoor Industry Award for bedste nye bukser i 2011
Benafslutning med justering og støvle-hægte
Åbning til knæbeskytter
Vægt: 625 gram i str. 48
Disse bukser er med lang benlængde
Farve: Sort (Solid Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Fjällräven Keb long bukser, herre Sort (Solid Black) | Vandrebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: