Tilbud

Herre Fjällräven Keb Eco-Shell jakke, herre Blå (Darknavy) | Regnjakker

DKK 861.90 DKK 513.76

Miljøvenlig Fjällräven jakke til krævende eventyr Fjällräven Keb Eco-Shell er lavet til de mere krævende eventyr. Den vand- og vindtætte jakke, kan bruges året rundt og har et velsiddende snit, der giver god bevægelsesfrihed. Keb Eco S…

Varenummer: YRR14.CV613869 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Miljøvenlig Fjällräven jakke til krævende eventyr
Fjällräven Keb Eco-Shell er lavet til de mere krævende eventyr. Den vand- og vindtætte jakke, kan bruges året rundt og har et velsiddende snit, der giver god bevægelsesfrihed.
Keb Eco Shell er fremstillet i strækbart, vand- og vindtætte hardshell-materiale, der er fremstillet i 100 % genanvendt polyester og behandlet med PFC-fri imprægnering, så du roligt kan investere i jakken med grøn samvittighed.
Det slidstærke stof følger kroppens bevægelser og lader fugten slippe ud, når aktivitetsniveauet stiger. Slår vejret om beskytter Keb Eco Shell dig mod regn og vind og den justerbare hætte giver god beskyttelse af ansigtet – også hvis regnen slår over i koldt slud eller sne. Hætten er forsynet med en lille skærm og følger hovedets bevægelser, hvilket sikrer et godt udsyn under alle forhold.
Keb Eco-Shell har fuld tovejslynlås, der er beskyttet med stormflap på fronten. Tovejslynlåsen er både god, når du ønsker at få lidt luft ind under jakken, og hvis du har brug for ekstra bevægelsesfrihed til benene f.eks. hvis du cykler eller går opad i stejlt terræn.
Jakken har rummelige brystlommer, der nemt kan tilgås – selv når du er påført klatresele eller bærer rygsæk. Indvendige lommer giver mulighed for opbevaring af mobil eller nøgler.
En tovejslynlås i hver side giver god mulighed for ventilation på de varmere dage. Jakkens nedre kant har snørejustering og der er velcrojustering ved ærmeafslutning.
Alt i alt en super funktionel jakke, der fungerer godt både på fjeldturen og som værn mod elementerne, når du cykelpendler i vinterhalvåret.
Detaljer:
PFC-fri
Materiale: Eco-Shell, 100% genbrugspolyester. Læs mere om Eco-Shell fra Fjällräven
Åndbarhed: 26000 mm
Vandsøjletryk: 30000 mm
Vægt: 520 gram (str. M)
Farve: Blå (DarkNavy)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Fjällräven Keb Eco-Shell jakke, herre Blå (Darknavy) | Regnjakker”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: