Tilbud

Herre Fjällräven Keb Bukser Regular, herre Grå Og Brun (Dark Grey | Buckwheat Brown) | Vandrebukser

DKK 1267.50 DKK 513.76

Prisvindende vandrebukser Fjällrävens Keb-bukser er par alsidige og stærke trekking-bukser, der er velegnet til alle former for vandring og friluftsliv særligt i Skandinavien og tilsvarende, hvor både terræn og vejr kan byde …

Varenummer: YRR14.CV613946 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Prisvindende vandrebukser
Fjällrävens Keb-bukser er par alsidige og stærke trekking-bukser, der er velegnet til alle former for vandring og friluftsliv særligt i Skandinavien og tilsvarende, hvor både terræn og vejr kan byde på større udfordringer.
I 2019 er Keb bukserne opdateret med endnu bedre pasform og bevægelsesfrihed. Derudover er benafslutningen ændret, så du har mulighed for at fjerne støvlekrog og knapjustering, hvis du ønsker en mere enkelt afslutning ved støvlen.
Buksen er forstærket med G-1000 Eco på de mest udsatte steder (på benenes forside, over knæene, på bagen samt ved benafslutning). Her er bukserne også syet med en dobbeltsøm samt forstærket med dobbelt stof for at gøre dem ekstra slidstærke.
Keb bukserne er forsynet med strækbare paneler, der giver dig optimal pasform og bevægelsesfrihed, samtidig med at bukserne bedst muligt følger dine bevægelser under vandringen.
Naturligvis har Keb – som alle Fjällrävens bukser – mange gode funktionelle lommer. Bukserne har to gode dybe stiklommer fortil, to store sidelommer med plads til alt fra kort og kompas til GPS og mobil og en indvendig sikkerhedslomme til det du gerne vil passe ekstra godt på.
En detalje som vi i Spejder Sport er specielt vilde med, er de store ventilationsåbninger med lynlås på siden af låret samt på læggen. Dette giver god mulighed for at få frisk luft ind til benene på varme sommerdage.
Alt i alt et par super fede fritidsbukser, der er perfekte til alt fra klatreture på Kullen til vandre- og fjeldture først og sidst på sæsonen.
Detaljer:
Vinder af Outdoor Industry Award for bedste nye bukser i 2011
Softshell bukser med et bredt anvendelsesområde
Store ventilationsåbninger med lynlås fra låret og op
Ventilationsåbninger med pumpe-effekt langs læggen
Forstærkninger i G-1000 væv på knæ, over bagen og ved ben afslutningen
5 gode lommer; lårlomme til kort; lårlomme med klap og tryklås; 2 dybe stiklommer og indvendig sikkerhedslomme
Benafslutning med justering og støvle-hægte
Asymmetrisk snit, der går højt op bagtil og er lavere foran, giver god komfort og sikrer, at buksen ikke strammer, hvis du ”falder” sammen sidst på dagen
Vægt: 610 gram (str. 48)
Materiale: Stretch-paneler: 63% polyamid (nylon 6.6) / 26 % polyester / 11% elastan. Buks iøvrigt: G-1000 Eco: 65% genanvendt polyester/35% økologisk bomuld
Farve: Grå og brun (Dark Grey / Buckwheat Brown)
PFC-fri

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Fjällräven Keb Bukser Regular, herre Grå Og Brun (Dark Grey | Buckwheat Brown) | Vandrebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: