Tilbud

Herre Fjällräven Karl Pro Zip-Off bukser, herre Oliven (Dark Olive) | Rejsebukser

DKK 1318.20 DKK 534.04

Fjällräven Zip-Off bukser til vandre- og rejsebrug Fjällrävens Karl Pro Regular Zip-Off er et par solide vandre- og rejsebukser, der giver dig mulighed for at minimere oppakningen, da du har et par gode vandrebukser og shorts i et. Det giver dig også den ford…

Beskrivelse

Fjällräven Zip-Off bukser til vandre- og rejsebrug
Fjällrävens Karl Pro Regular Zip-Off er et par solide vandre- og rejsebukser, der giver dig mulighed for at minimere oppakningen, da du har et par gode vandrebukser og shorts i et. Det giver dig også den fordel, at du – steder hvor det kan være koldt om morgenen og bliver varmt opad af dagen – kan starte ud i lange bukser og nemt skifte til shorts i løbet af formiddagen, når solen er kommet op på himlen og temperaturen stiger.
Blød og komfortabel med gode detaljer
Fjällräven Karl Pro Zip-Off er fremstillet i G-1000 Silent – en børstet variant af G-1000, der dels gør materialet blødere og mere komfortabelt og dels sikrer, at bukserne støjer mindre, når du bevæger gennem terrænet. G-1000 Silent er som den klassiske G-1000 vind – og vandafvisende og har samme gode slidstyrke.
Buksen er skåret i et rummeligt snit, som giver stor bevægelsesfrihed og har en masse lækre lommer: to stiklommer, to baglommer, to lårlommer med hhv. trykknap og lynlås (den ene med en lille lomme til mobiltelefon) samt en ekstra lille lomme til multiværktøj. Så der er gode plads til kort, kompas og andre små nødvendigheder.
Alt i alt er Fjällrävens Karl Pro Regular Zip-Off et par bukser, du kan bruge til det meste, og som du både vil have glæde af på fjeldturen og på kontoret parret med din yndlings-skovmandsskjorte.
Detaljer:
Materiale: Børstet G-1000 Silent: 65% polyester, 35% bomuld
Rå skridtlængde
Buksebenene kan lynes af til shorts
God bevægelsesfrihed til vandring
To stiklommer, to lårlommer og to baglommer
Vægt: 590 gram (str. 48)
Farve: Oliven (Dark Olive)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Fjällräven Karl Pro Zip-Off bukser, herre Oliven (Dark Olive) | Rejsebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: