Tilbud

Herre Fjällräven Abisko Lite Trekking Regular bukser, herre Olivengrøn (Dark Olive) | Vandrebukser

DKK 861.90 DKK 581.36

Favorit buks fra Fjällräven Fjällräven Abisko Lite Trekking bukser kombinerer slidstyrke og lækre detaljer kombineret med relativt lav vægt og komfort, og er en suveræn buks til både sommer- og fo…

Varenummer: YRR14.CV613926 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Favorit buks fra Fjällräven
Fjällräven Abisko Lite Trekking bukser kombinerer slidstyrke og lækre detaljer kombineret med relativt lav vægt og komfort, og er en suveræn buks til både sommer- og forårs- / efterårsbrug.
Vi synes faktisk, at det er Fjällrävens mest alsidige model, så skal du kun have et par turbukser, så er Lite Trekking et rigtig godt bud.
Bukserne er primært i G-1000 Lite – samme materiale som det klassiske G-1000, bare en anelse tyndere og i rip-stop så slidstyrken bevares. På de mest udsatte slidpunkter på indersiden af underbenene og ved ben-afslutningerne er buksen forstærket med G-1000 og G-1000 HeavyDuty.
Ned langs lårene er der en ventilations-lynlås, som hjælper dig til at komme af med overskudsvarme.
Der er 2 stiklommer/håndlommer og 2 flade lårlommer med lynlås. De er placeret på forsiden af låret, så du dels kan sidde ned med noget i lommerne og dels kan løbe, uden at indholdet svinger som et pendul på siden af benet.
Der er findes også en skjult gaiter-krog, så du kan trække buksen godt ned over støvlen og spænde den fast, hvilket er en god detalje, hvis du går i højt græs eller lyng.
God beskyttelse mod sol og myg
Bukserne er oplagt til sommerbrug og brug i områder, hvor du gerne vil have ekstra god beskyttelse mod enten sol, krat eller kryb.
Det tætvævede G-1000 Lite sætter myggene på hårdt arbejde, og samtidig beskytter stoffet effektivt mod stærk sol. Buksebenene er afsluttet med mulighed for at spænde ved anklen, så du kan lukke af for både myg, flåter/tæger, igler og lignende. Der er findes også en skjult gaiter-krog, så du kan trække buksen godt ned over støvlen og spænde den fast.
Hvis du bruger bukserne til efterårsbrug, kan de – som de mere klassiske Fjällräven modeller – behandles med Grønlandsvoks, så de bliver vindtætte, vandafvisende og hurtigtørrende.
God pasform til aktivt brug
Absiko Lite er i knæhaserne og over lænden forsynet med strækbare paneler, der både dig en bedre pasform og ekstra god bevægelsesfrihed
Dertil kommer at buksebagen, knæene er anatomisk formede og taljen er lavere fortil og høj bagtil. Tilsammen giver dette buksen en optimal pasform og medvirker til, at Abisko Lite sidder behageligt, selv når du sidder på hug eller vandre med fuld oppakning.
Alt i alt er Abisko Lite et oplagt valg som vandrebukser i de skandinaviske sommerfjelde, men buksen er stadig så afdæmpet i design og udtryk, at du også kan bruge den til hverdagsbrug.
Detaljer:
Let fjeldbuks til sommervandring
Materialer: G-1000® Lite: 65% polyester, 35% bomuld. / Stretch: 88% polyamid, 12% elastan.
Forstærket på de mest udsatte slidpunkter med G-1000 og G-1000 HeavyDuty
Vægt: 450 gram i str. 48
Lommer: 2 stiklommer og 2 lårlommer med lynlås, den ene med indvendig mobillomme
Støvlekrog
Farve: Olivengrøn (Dark Olive)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Fjällräven Abisko Lite Trekking Regular bukser, herre Olivengrøn (Dark Olive) | Vandrebukser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: