Tilbud

Herre Falke TK1 Trekking vandresok, herre Sort (Black) | Strømper

DKK 405.60 DKK 175.76

Falke vandresokker til vandring i udfordrende terræn Falke TK1 Trekking vandresokker er en bestseller fra Falke, der er anerkendt for deres suveræne pasform, og var de første, der kom på markedet med sokker, der var specielt strikket til h…

Varenummer: YRR14.CV614449 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Falke vandresokker til vandring i udfordrende terræn
Falke TK1 Trekking vandresokker er en bestseller fra Falke, der er anerkendt for deres suveræne pasform, og var de første, der kom på markedet med sokker, der var specielt strikket til højre og venstre fod.
Alle Falkes sokker er strikket med frotté i foden, hvilket minimerer fiktionen mellem fod og sok / støvle. Frottépolstringer giver derudover yderligere stødabsorbering. Tykkelsen på frottéen afhænger derfor af det anbefalede brug.
Perfekt til vandring i svært terræn
Falke TK1 Trekking vandresokkerne er strikket til vandring i svært terræn og med tung oppakning. TK1 sokken har derfor ekstra tyk frotte i hæl og tå, der sørger for ekstra stødabsorbering og modvirker friktion mellem fod og sok / støvle, så risikoen for vabler og varme fødder mindskes. Sokkerne er ideelle til fjeldvandring, hytte-til-hytte ture i Alperne og tilsvarende strabadserende vandreture, hvor dine fødder har brug for den allerbedste komfort og beskyttelse.
Falke TK1 i en kombination af uld og polyamid, der giver dig et par bløde og slidstærke sokker. Sokken indeholder 20% uld, der giver en god isoleringsevne, mens polyprolene og akryl både sikrer en sok, der tørrer hurtigt og har gode svedtransporterende egenskaber og tilføjer ekstra slidstyrke, så sokkernes levetid forlænges.
Detaljer:
Vandresokker med suveræn komfort til vandring i svært terræn.
Kraftige frotté partier giver ekstra beskyttelse og forebygger vabler
God temperaturregulering og svedtransport grundet det 3-lags design
Designet med højre / venstre sokker og anatomiske tåbokse giver et optimalt fit
Materiale: 20% merinould / 12% polyamid / 42% polyprolene / 25% akryl / 1% elastan
Farve: Sort (Black)

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Falke TK1 Trekking vandresok, herre Sort (Black) | Strømper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: