Tilbud

Herre Falke TK1 Cool Trekking vandresok, herre Grå (Asphalt | Melange) | Strømper

DKK 338.00 DKK 175.76

Kølende Falke vandresokker Falke TK1 Cool Trekking vandresokker er lavet til vandring i varmt vejr og svært terræn, hvor du går med tung oppakning og har glæde af en god vandre sok, der har en kølende og aflastende effekt. TK1 sokken ha…

Varenummer: YRR14.CV614446 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Kølende Falke vandresokker
Falke TK1 Cool Trekking vandresokker er lavet til vandring i varmt vejr og svært terræn, hvor du går med tung oppakning og har glæde af en god vandre sok, der har en kølende og aflastende effekt.
TK1 sokken har ekstra tyk frotte i hæl og tå, der sørger for ekstra stødabsorbering og modvirker friktion mellem fod og sok / støvle, så risikoen for vabler og varme fødder mindskes. Sokkerne er ideelle til fjeldvandring, hytte-til-hytte ture i Alperne og tilsvarende strabadserende vandreture, hvor dine fødder har brug for den allerbedste komfort og beskyttelse.
TK1 Cool har en unik pasform, der dels skyldes, at sokkerne er strikket specielt til højre og venstre fod, og dels er strikket specielt til kvinder, der typisk har en lidt smallere fod end mænd.
Falke TK1 i en kombination af Lyocell, polyamid og polyprolene. En kombination, der giver dig et par bløde og slidstærke sokker. Sokken indeholder 30% Lyocell, der har gode kølende egenskaber og effektivt transporterer varme væk fra foden, mens polyprolene og polyamid sikrer, at sokken tørrer hurtigt, har gode svedtransporterende egenskaber og tilføjer ekstra slidstyrke, så sokkernes levetid forlænges.
Alt i alt er Falke TK1 Cool Trekking et par gode tekniske vandresokker, der er perfekt til sommervandring med tung oppakning.
Detaljer:
Vandresokker med suveræn komfort til vandring i svært terræn.
Kraftige frotté partier giver ekstra beskyttelse og forebygger vabler
God temperaturregulering og svedtransport grundet det 3-lags design
Designet specielt til højre / venstre fod og forsynet med anatomiske tåbokse, hvilket giver optimalt pasform
Farve: Grå (Asphalt / Melange)
Materiale:
30% Lyocell / 15% polyamid / 45% polyprolene / 10% polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Herre Falke TK1 Cool Trekking vandresok, herre Grå (Asphalt | Melange) | Strømper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: